Szeretnék egy (esetleg két) éjszakát tölteni az erdőben. Afféle nomád-túlélő lenne, szabad ég alatt alvással stb. Mik azok amikre feltétlenül szükségem van?
GreenTea
Sátor, takaró, hálózsák, rovar riasztó, klotyópapír, esőkabát, túrabakancs, ruha minden eshetőségre.
Amit én vinnék egy ilyen kalandra:
hálózsák, laticel, meleg ruha, esőkabát, lámpa, innivaló, ennivaló, szuku, zsebrádió
Sátrat nem vinnék, inkább száraz időben mennék, esetleg előre kinéznék a térképen egy esőházat, hidat vagy buszmegállót.
hát, leírták. :)
de elvileg, a legnagyobb kellemetlenségek ellen:
étel-ital.
elég ruha (nem feltétlen váltásra, mert minek :P hanem hideg ellen.
szerintem én legalább egy hálózsák nélkül rosszul aludnék.
és valóban, valamennyi rötyipapír.
elvileg van mit enned, innod, higiénia nemigen számít.. hmm lehet is edzeni, és élni a Zennek.
Semmire nem lesz szükséged, a legjobb, ha Ádám kosztümben csinálod végig.
Nekem hihetsz.
Dobtak már le a Kalahári sivatagba úgy, hogy csupán egy fogkefe és egy tasak citrompótoló volt nálam, és mégis elértem Bulawayot még a ramadán előtt.
medveriasztó mindenféleképp kell.most néztem a maci laci 3D-t,sokkoló volt,és mégcsak nem is korhatáros.
én vinnék még egy duplacsövű vadászpuskát is,hátha a szinesfém-kutató barnabőrű erdőlakók megkívánnának téged is nemcsak a felszerelésed.
Ja am meg Chuck Norris se vitt semmit az ütközetben eltünt -ben,szóval no para,de a blair witch projectet ne nézd meg indulás előtt xD
ez beteeeg!
pedig jó film, ez esetben hozzácsapnék a felszereléshez egy hordozható videó lejátszót, az említett filmmel a fedélzeten! (ha este unatkoznál..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!