Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Szeretnék egy (esetleg két)...

Szeretnék egy (esetleg két) éjszakát tölteni az erdőben. Afféle nomád-túlélő lenne, szabad ég alatt alvással stb. Mik azok amikre feltétlenül szükségem van?

Figyelt kérdés
Gondolok itt olyanokra, mint pl. gyufa, bicska, megfelelő mennyiségű víz. Mi kellene egy ilyen akcióhoz?
2011. ápr. 6. 20:49
 1/8 anonim válasza:
47%

egy Bear Grylls kés

[link]

2011. ápr. 6. 20:54
 2/8 anonim ***** válasza:

GreenTea

Sátor, takaró, hálózsák, rovar riasztó, klotyópapír, esőkabát, túrabakancs, ruha minden eshetőségre.

2011. ápr. 6. 21:08
 3/8 kanóc ***** válasza:

Amit én vinnék egy ilyen kalandra:

hálózsák, laticel, meleg ruha, esőkabát, lámpa, innivaló, ennivaló, szuku, zsebrádió

Sátrat nem vinnék, inkább száraz időben mennék, esetleg előre kinéznék a térképen egy esőházat, hidat vagy buszmegállót.

2011. ápr. 6. 21:49
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. ápr. 7. 14:47
 5/8 anonim ***** válasza:

hát, leírták. :)

de elvileg, a legnagyobb kellemetlenségek ellen:

étel-ital.

elég ruha (nem feltétlen váltásra, mert minek :P hanem hideg ellen.

szerintem én legalább egy hálózsák nélkül rosszul aludnék.

és valóban, valamennyi rötyipapír.

elvileg van mit enned, innod, higiénia nemigen számít.. hmm lehet is edzeni, és élni a Zennek.

2011. ápr. 7. 16:59
 6/8 anonim ***** válasza:

Semmire nem lesz szükséged, a legjobb, ha Ádám kosztümben csinálod végig.

Nekem hihetsz.

Dobtak már le a Kalahári sivatagba úgy, hogy csupán egy fogkefe és egy tasak citrompótoló volt nálam, és mégis elértem Bulawayot még a ramadán előtt.

2011. ápr. 8. 22:34
 7/8 TOMAtm ***** válasza:
52%

medveriasztó mindenféleképp kell.most néztem a maci laci 3D-t,sokkoló volt,és mégcsak nem is korhatáros.

én vinnék még egy duplacsövű vadászpuskát is,hátha a szinesfém-kutató barnabőrű erdőlakók megkívánnának téged is nemcsak a felszerelésed.

Ja am meg Chuck Norris se vitt semmit az ütközetben eltünt -ben,szóval no para,de a blair witch projectet ne nézd meg indulás előtt xD

2011. ápr. 9. 06:55
 8/8 anonim ***** válasza:

ez beteeeg!

pedig jó film, ez esetben hozzácsapnék a felszereléshez egy hordozható videó lejátszót, az említett filmmel a fedélzeten! (ha este unatkoznál..)

2011. ápr. 9. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!