Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Bob Sapp vs. Kunkli Tivadar....

Bob Sapp vs. Kunkli Tivadar. Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Ki fog nyerni szerintetek, miért, ki van jobb kondícióban kinek van jobb szellemi felkészültsége...stb...
2011. márc. 7. 15:00
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Mikor lesz ez a meccs?
2011. ápr. 1. 17:53
 12/22 A kérdező kommentje:
Nézegettem neten az időpontokat és én azt találtam, hogy május 1-én...
2011. ápr. 3. 14:13
 13/22 anonim ***** válasza:
Nem akarok ünneprontó lenni, én is Kunklinak szurkolok, DE itt Sapp-nek van a legnagyobb esélye! Azt ne felejtsük el, hogy Sapp ha ki is kapott K1-ben, ott a legnagyobb profiktól kapott ki, ugyanakkor 1-2 profit is vert össze (pl.: Ernesto Hoost-ot). A súly különbségekről ne is beszéljünk. Sapp-et ugyan verték el nála kisebb emberek, de azok a kisebb emberek is 100 kg felett mozogtak! Kunkli ide kicsi és kész, a low-kick rúgásait Sapp megsem fogja érezni, de még az ütéseit sem. Maximum a könyökét, de ahhoz pedig közel kell, hogy menjen hozzá, ott viszont Sapp szétdarálja.
2011. ápr. 16. 19:22
 14/22 anonim ***** válasza:

engem eddig nem érdekelt ez a sport és nem is tudok ill tudtam róla semmit

mivel magyar vagyok és borsodi természetesen kunklinak szurkolok

de szerintem azért mondtátok annyian hogy Kunkli győz mert magyarok vagytok ha megkérdeznétek egy (nemtom milyen származású ez a bob ) vele szimpatizáló ,,honfitársát,, biztos azt mondja hogy ő og győzni

amiket most olvasgattam róluk és nézegettem videokat az alapján nem fog elfogyni a popcorn a tv nézők táljából a meccs ideje alatt mert ezt a bobot hamar szétveri Kunkli

Hajrá!

2011. ápr. 27. 09:04
 15/22 anonim ***** válasza:
Meliyk adó közvetíti élőben, tudtok valamit?
2011. ápr. 30. 07:20
 16/22 anonim ***** válasza:
2011. ápr. 30. 21:01
 17/22 anonim ***** válasza:
de hánytól azt nem irja...
2011. máj. 1. 19:15
 18/22 anonim ***** válasza:

[link]

itt megy de regelni kell

2011. máj. 1. 21:19
 19/22 anonim válasza:
Kunkli Tivadar nyert! ez szerintem természetes hogy amelyik országban van a meccs annak játékosát kiáltják ki győztesnek.miért mikor erdei zsolt is harcolt csomószor budapesten a legtöbbször ő nyert.
2011. máj. 2. 22:39
 20/22 anonim válasza:
előző! van benne igazság--->ezt nevezik csalásnak,protekciónak
2011. máj. 2. 22:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!