Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Bob Sapp vs. Kunkli Tivadar....

Bob Sapp vs. Kunkli Tivadar. Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Ki fog nyerni szerintetek, miért, ki van jobb kondícióban kinek van jobb szellemi felkészültsége...stb...
2011. márc. 7. 15:00
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
szellemi felkészültsége sztem kunklinak jobb, talán technikája is, majd kiderül mire elég, azért mégis 1 mázsa, meg 15 cm van köztük:D
2011. márc. 7. 16:56
 2/22 anonim ***** válasza:

ha megnézed az eddigi eredményeiket, láthatod hogy kunkli tivadar jóval tapasztaltabb, és jobb harcos, szerintem nyerni fog, bár nem lesz könnyű a méretkülönbség miatt:D.

De ha nyer, akkor méltó befejezése lesz pályafutásának.

Kunkli Tivadar

Mérlege: 390 mérkőzés / 389 győzelem / 1 vereség

Bob Sapp

Mérlege: 38 mérkőzés / 21 győzelem / 16 vereség / 1 döntetlen

magáért beszél:)

2011. márc. 7. 17:01
 3/22 anonim ***** válasza:

17:01

Azért az is magáért beszélt ,hogy nem egy rangúak voltak az ellenfelek ,mert egy cro cop pont úgy szétverné Tivadart ahogyan bob sappet s még sorolhatnám ,hogy kik ellen küzdött Sapp...

2011. márc. 7. 18:48
 4/22 anonim ***** válasza:
igen ez tény
2011. márc. 7. 19:01
 5/22 anonim ***** válasza:
Bob Sapp egy izmos óriás, semmi technikával, és még kevesebb sebességgel. Egyedül az ereje, amitől Kunklinak félnie kell, de szerintem a tapasztalat itt legyőzi a nyers erőt.
2011. márc. 7. 22:25
 6/22 A kérdező kommentje:

igen ezzel én is így vagyok mint az előttem szóló...minden esetre hajrá Kunkli!

Mellesleg van valaki aki megnézi élőben?

2011. márc. 8. 14:43
 7/22 anonim ***** válasza:

Bob Sap-nek egyetlen ütése is halálos lehet .. de lényeg hogy hajrá Kunkli: )

Amúgy tv -ben valamelyik csatornán fogják adni ?

2011. márc. 8. 23:32
 8/22 anonim ***** válasza:

03-07 17:01

De azt is nézd, hogy Kunklinak a 390 meccs úgy jött össze, hogy összesen.

Szóval már a legelejétől, amikor még csak kis amatőr senki volt.

Sapp-nek meg ez a 38 meccs, ez csak a profi szint és ráadásul nehézsúlyban.

Kunklinak semmi esélye!

2011. márc. 22. 13:44
 9/22 anonim válasza:

Bírom amikor olyan emberek osztják az észt Tivadarról akik azt se tudják,hogy ki ő...Ha tudnátok,hogy milyen erőnléte,technikája,meg ütő-rugó ereje van nem így vélekednétek róla;)Szerintem még küzdeni se láttátok soha.ez a 100 kg testkülönbség meg abba fog megnyilvánulni,hogy Sapp egy lomha lassú szar lesz, Tivadar meg szétfogja sorozni a testét.Az is egy tévhit egyébként h attól,hogy izmos nem is érzi meg az ütéseket rúgásokat... Na mind1 nem is idegesítem magam ezzel.Majd nagyot fogtok nézni amikor a 3. percben szétcsattintja könyökkel Sapp fiúnak az orrát:)

Egyébként mi ott leszünk.A ring mellett a VIP asztaloknál;)

Amúgy meg ha kb 10-15 évvel ezelőtt összeengedték volna Cro cop-pal lehet bedarálta volna Tivadar...;)

2011. márc. 30. 01:25
 10/22 anonim ***** válasza:

01:25

Haver azért cro copot ne hasonlíts össze tivadarral:)))) kicsit odavettél, cro cop 10 évvel ezelőtt volt a fénykora mikor még a föld legveszedelmesebb harci állatját Fedor Emelianenko is megszorította!Ennek a mérközésnak a végeredménye úgy lesz ha nem fosik be Tivadar az izom tömegtől mint rengeteg ellenfele Bob Sappnaek akkor lesz esélye másképp nem!

2011. márc. 30. 11:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!