Danika657 kérdése:
167 mm magas vagyok 60-65 kg súlyom 16 éves. Most kezdtem el gyúrni és mien tömegnövelőt vagy valami mást szedjek hogy jól meglátszódjon gyorsan?
Figyelt kérdés
2011. febr. 28. 19:46
11/16 anonim válasza:
bocsi h4xX nem neked ment! :D
12/16 anonim válasza:
vágod a gyerek annyira segg hogy nem tudja mi a különbség egy protein,tömegnövelő meg egy mrp között.De azért pofázik és megmagyarázza:D
14/16 anonim válasza:
Szard már le az ilyeneket... Nem érnek annyit... a 16 centis srác... Hát a brém nagyobb :D
15/16 anonim válasza:
Ne arra törekedj hogy gyorsan meglátszódjon, mert ilyen felfogással nem sok mindent érsz el! Nekem is van pár ismerősöm, edzettek 1-1,5 hónapot és azt mondták "ááá, venni kell valami durva szert, mert én nem fejlődök!" ezen csak kacagtam. Még is mit akarnak 1-2 hónap alatt elérni??
Annyi az az idő, amíg a test hozzászokok hogy folyamatos fizikai munkának van kitéve...magyarul addig szinte semmit nem fejlődsz.
A tömegnövelők: Myomax, Volumass 35, Cytogen Whey Gainer, Brutal Gainer...És a sokak által kedvelt Jumbo, ami szintén olyan sokak szerint egyenlő egy...:)
16/16 anonim válasza:
utolsó vagyok.
Még annyit, hogy ugye ez a sport az egészségen alapul. Szóval valami vitamint mindenképp ajánlanék!pl:Multi-Pro Pak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!