Nem rég kezdtem parkourozni és meg szeretnék tanulni hátraszaltózni. Hogy kezdjem el, hogy tudnám minnél hamarabb megtanulni, és milyen magasságból ajánljátok?
Figyelt kérdés
2009. febr. 13. 21:15
1/13 anonim válasza:
hány éves vagy és F/L?
am azt tudom ajánlani h nehogy szintből kezd és sztem min. 1 méterről próbáld
és hát ha nem naon akarsz fejre esni akkor először inkább a hátra fliket tanuld meg:D
hát nem vok vmi nagy szaltó szakértő de pk-zok és ennyit tudtam mondani...
2/13 anonim válasza:
a hátraflikk nehezebb mint a hátraszaltó!
szivacson próbáld!és a nyakad vidd hátra!
3/13 anonim válasza:
a kezeddel is lendíts de a nyak fontosab
4/13 anonim válasza:
ne törd el a kezed...
és a nyakad se...
5/13 A kérdező kommentje:
14/F
2009. márc. 1. 11:17
6/13 anonim válasza:
Össze vagy te kavarodva nagyon. Freerunban van csak szaltó. Amúgy szerintem teremben próbáld beszéld meg a tesi tanároddal szépen biztosan megengedi ott van dobbantó, szekrény meg szőnyeg is.
7/13 anonim válasza:
Bármit, csak ne hártaflick-et... Az az egyik legnehezebb dolog!
8/13 anonim válasza:
előszöris hajlékonynak kell lenned, ezt úgy érheted el, hogy felülésezel, és annyira előrehajolsz, mintha le akarnád szopni magad
9/13 anonim válasza:
Eleg 450 felules naponta ehez?
12/F
10/13 anonim válasza:
sok f*szság :D freerun = pk már nem azé.és de van benne szaltó mostmár,mert hát minden sport változik.am szintbe kezd lehetőleg szivacsra,és kérj meg két embert hogy forgassanak,akkor tuti hogy átforogsz legalább térdre,a lényeg hogy b*sz hátra a fejed mikor elugrod.és lehetőleg a legmagasabbra ugord,meg úgy lendíts ahogy csak tudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!