Valaki írni nekem egy otthoni edzéstervet?
Figyelt kérdés
13 éves fiú vagyok.
Fekpadom van rúddal és súlyokkal meg egykezes súlyom is.
52 kg vagyok 170 cm magas.
Nagyjából ennyi:)
Ja és gyakorlatokkal együtt kellene
Előre is köszönöm.
2011. febr. 17. 14:47
1/6 anonim válasza:
Szia!
Én ezt csinálom (Itthon)
Hétfő: mell-láb
Szerda: hát-váll
Péntek: kar-has
gyakorlatokat innen nézhetsz [link] hogy melyik testrészt milyen gyakorlatokkal akarsz fejleszteni. Annyit még hozzátennék hogy egy testrészhez legalább 3 gyakorlatot válassz.
2/6 anonim válasza:
A fenti linkről a kezdő szintű otthonit válaszd,az tökéletes lesz neked! Sok sikert!
3/6 A kérdező kommentje:
Még annyit hogy mondják nekem hogy még fejlődésben vagyok meg ilyesmi és ne terheljem magam túl.
2011. febr. 17. 15:48
4/6 anonim válasza:
Akkora súllyal csináld amekkorával a gyakorlatokat 3x8-as arányban szabályosan végig tudod csinálni. De szerintem erről kérdezz meg egy sportorvost hogy szabad-e ilyet csinálnod.
5/6 A kérdező kommentje:
Már rég meg akartam kérdezni csak itt a városban nem nagyon tudok senkit:S
És szüleim se:S
2011. febr. 18. 06:57
6/6 anonim válasza:
16-18 éves korodig csak a saját testedet használva végezhetsz gyakorlatokat, a súlyzós edzéstől az izületek deformálódhatnak mert a Te korodban a csontosodás kívülről befelé történő folyamata még nem ért véget, így nagy súly használata miatt felnőtt korra maradandó mozgáskiterjedési rendellenesség maradhat vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!