Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Valaki írni nekem egy otthoni...

Valaki írni nekem egy otthoni edzéstervet?

Figyelt kérdés

13 éves fiú vagyok.

Fekpadom van rúddal és súlyokkal meg egykezes súlyom is.

52 kg vagyok 170 cm magas.

Nagyjából ennyi:)

Ja és gyakorlatokkal együtt kellene

Előre is köszönöm.

2011. febr. 17. 14:47
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én ezt csinálom (Itthon)

Hétfő: mell-láb

Szerda: hát-váll

Péntek: kar-has

gyakorlatokat innen nézhetsz [link] hogy melyik testrészt milyen gyakorlatokkal akarsz fejleszteni. Annyit még hozzátennék hogy egy testrészhez legalább 3 gyakorlatot válassz.

2011. febr. 17. 15:02
 2/6 anonim ***** válasza:
A fenti linkről a kezdő szintű otthonit válaszd,az tökéletes lesz neked! Sok sikert!
2011. febr. 17. 15:18
 3/6 A kérdező kommentje:
Még annyit hogy mondják nekem hogy még fejlődésben vagyok meg ilyesmi és ne terheljem magam túl.
2011. febr. 17. 15:48
 4/6 anonim ***** válasza:
Akkora súllyal csináld amekkorával a gyakorlatokat 3x8-as arányban szabályosan végig tudod csinálni. De szerintem erről kérdezz meg egy sportorvost hogy szabad-e ilyet csinálnod.
2011. febr. 17. 16:02
 5/6 A kérdező kommentje:

Már rég meg akartam kérdezni csak itt a városban nem nagyon tudok senkit:S

És szüleim se:S

2011. febr. 18. 06:57
 6/6 anonim válasza:
16-18 éves korodig csak a saját testedet használva végezhetsz gyakorlatokat, a súlyzós edzéstől az izületek deformálódhatnak mert a Te korodban a csontosodás kívülről befelé történő folyamata még nem ért véget, így nagy súly használata miatt felnőtt korra maradandó mozgáskiterjedési rendellenesség maradhat vissza.
2011. febr. 27. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!