Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Van itt olyan aki nehezen...

Van itt olyan aki nehezen hízó testépítő?

Figyelt kérdés
2011. febr. 2. 20:51
 1/7 A kérdező kommentje:
Sok kérdésem van pl hogy hány kg volt amikor elkezde és menyi idönek kellet el telnie hogy elérje a mostani testömeget?
2011. febr. 2. 20:59
 2/7 anonim ***** válasza:

Én testépítőnek nem nevezném magam, de rohadt nehezen hízok.

Kb. 1 éve edzem, de nagyon lassan jönnek fel a kilók.

165 cm vagyok, 61 kg voltam mikor elkezdtem és most 64 kg vagyok. Ősszel 66 voltam, karácsony táján kihagytam 3 hetet, egyből le is ment 2 kg...

Nálam pont fordítva van, mint általában az embereknél, edzés nélkül fogyok és nem hízok.

Pedig kajálok rendesen.

2011. febr. 2. 21:21
 3/7 A kérdező kommentje:
És szedsz/szedtél valamit?
2011. febr. 2. 21:24
 4/7 anonim ***** válasza:

Mass20-at szedtem, aztán Jumbo-t is. De nekem a Mass20 jobban bejött, hiába ajánlják a Jumbot nehezen hízóknak.

Nyáron csináltam egy kreatin kúrát Crea-Bombbal, így mentem fel őszre 66 kg-ra.

2011. febr. 4. 18:21
 5/7 anonim ***** válasza:

Mielőtt elkezdtem edzeni, elég nehezen híztam...188cm 60kg...:S

Úgy éreztem hogy ez nem mehet így tovább, nagyon vékony voltam. Elkezdtem nézelődni az interneten, és az alapismereteket begyűjtöttem.

Próbáltam a Jumbot (nehezen hízóknak ajánlják) de nem vált be...akik az ismeretségi körömben próbálták, senkinek sem vált be. A rendes,szilárd kajára összpontosíts, hiszen sem a kreatinok, sem a tömegnövelők nem értendhelyettesítő, hanem kiegészítő.

A suli miatt nincs teljesen rendben az étrendem, de 7hónapja edzek, 60kg-ról kezdtem, 85ig jutottam.

Ami kiegészítők nekem jól beválltak: 100% Whey Protein!

Veszel egy nagyobb kiszerelésűt, hozzá keversz valamilyen ch-t, és máris kapsz egy minőségi tömegnövelőt!:)

2011. febr. 5. 11:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Előző vagyok... "ami kiegészítő nekem bevállt" :)
2011. febr. 5. 11:08
 7/7 anonim válasza:

Hát én ha csak hízni akarnék nem tudnék, nyáron 182 centi voltam 60 kilóval, de elkezdtem gyúrni, először heti 3*, majd heti 6*! Amellett hogy jól is nézek ki, fél év alatt összeszedtem 12 kilót!

De nem szedtem semmit, csak egyszerűen nagyobb lett az étvágyam!

2011. febr. 11. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!