Testépítök milyen vitamin illetve ásványianyag készitményeket ajánlotok?
Figyelt kérdés
2011. jan. 14. 18:38
1/8 anonim válasza:
Ahány testépítő,annyi vélemény.Ami tuti:vegyél egy jófajta multivitamin készítményt(centrum,stb) és valami porcvédőt(pl.:Béres Porcerő Forte.) De szétnézhetsz itt is,szoktak véleményeket is írni a termékekről: [link]
2/8 Clem válasza:
Legjobb és legerősebb..és ebben minden benne van amire szüksége van a szervezetednek..: PEAK - Mega A-Z
3/8 Osynho válasza:
Én Dymatize Super Multiból szedek napi 1-et (jó még pl a Scitec Daily One is), mellé 1000mg C vitamin, CaMg, halolaj kapszula (omega 3).
4/8 anonim válasza:
heh!A centrum külföldön be van tiltva,mert az alacsony vitamin tartalma miatt egy lapon van a top shopos kamu sz@rokkal.
scitec-multi pro
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2011. jan. 14. 20:40
6/8 anonim válasza:
Ami jó: Multi-Pro
Ami nekem nem jött be: Brutal PAK
Ami semmit nem ér: Centrum és társai, One a day, Daily Vita-Min, Daily One...
Amit most használok: Animal PAK
7/8 anonim válasza:
A Daily One-val mi a probléma, leppurd? Csak azért kérdem, mert én is azt eszem.
8/8 anonim válasza:
Hasonlítsd össze a hatóanyag tartalmát egy minőségi vitamincsomaggal. Vagy edző PAK-al. Lehet B-vitaminokból teleküldik ezeket is, de amúgy minden másból kevesebb van benne, mint amennyi egy normálisan edző embernek kellene. Lassabban tudsz regenerálódni > közvetve lassabban fejlődsz.
És pl Ca-Mgnál nagyon durván látszik... Egy normál embernek,aki átlagos életet él talán megfelelő lehet egy daily one
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!