Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Hogyan lehetséges, hogy...

Historian73 kérdése:

Hogyan lehetséges, hogy felnőtt emberek nem látják, hogy TV csatornákon bemutatott pankrációk csupán színjátékok?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem értem melyik állítás igaz a dologgal kapcsolatban:

1.) Az a sok felnőtt ember aki megnézi a pankrációkat nem veszi észre, hogy az ütések, rugások nem igaziak.

2.) Észreveszik, tudják, hogy az egész színjáték.

Előbbi esetben: hogyan lehetséges, hogy nem látják??? Utóbbi esetben: hogyan szórakozhatnak egy nyilvánvalóan hamis, megrendezett színjátékon????

2011. jan. 4. 21:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Miért, egy akciófilmben mi köt le? Mondjuk egy jókis 90es évek beli lövöldözős trancsírozósban?

Érzelem nuku, magasabb rendű tanulság nuku, csak lőnek mint az állat és fröcsög a vér meg néha elköpnek egy jó poént.

Gondolom arról tudod, hogy igazából nem lőnek benne halomra embereket, mégis tetszik.

Na a pankráció pont ugyan ez.

2011. jan. 6. 10:34
 12/13 anonim ***** válasza:

Szerintem

1. persze h sport ezek a fogások igaziak csak az ütések rugások nem!!

2.látványos és ezért élvezik h ki h vágta földhöz a másikat

Am meg nekem se jön be igazán a válaszodra a krédés szerintem nem veszi észre!

2011. jan. 7. 21:27
 13/13 anonim válasza:

biztos van aki nem tudja, de a többség igen. és azért szerethető, mert AGYATLAN ERŐSZAK van, izomállatok verekednek, mintha egy gagyi filmet nézne az ember, de mégis életszerűbb. én néha nézem, de kicsit fura. :D

tétettétűe. XD a south park ezen epizódját ajánlom. :D

2011. jan. 9. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!