Hogyan lehetséges, hogy felnőtt emberek nem látják, hogy TV csatornákon bemutatott pankrációk csupán színjátékok?
Egyszerűen nem értem melyik állítás igaz a dologgal kapcsolatban:
1.) Az a sok felnőtt ember aki megnézi a pankrációkat nem veszi észre, hogy az ütések, rugások nem igaziak.
2.) Észreveszik, tudják, hogy az egész színjáték.
Előbbi esetben: hogyan lehetséges, hogy nem látják??? Utóbbi esetben: hogyan szórakozhatnak egy nyilvánvalóan hamis, megrendezett színjátékon????
Miért, egy akciófilmben mi köt le? Mondjuk egy jókis 90es évek beli lövöldözős trancsírozósban?
Érzelem nuku, magasabb rendű tanulság nuku, csak lőnek mint az állat és fröcsög a vér meg néha elköpnek egy jó poént.
Gondolom arról tudod, hogy igazából nem lőnek benne halomra embereket, mégis tetszik.
Na a pankráció pont ugyan ez.
Szerintem
1. persze h sport ezek a fogások igaziak csak az ütések rugások nem!!
2.látványos és ezért élvezik h ki h vágta földhöz a másikat
Am meg nekem se jön be igazán a válaszodra a krédés szerintem nem veszi észre!
biztos van aki nem tudja, de a többség igen. és azért szerethető, mert AGYATLAN ERŐSZAK van, izomállatok verekednek, mintha egy gagyi filmet nézne az ember, de mégis életszerűbb. én néha nézem, de kicsit fura. :D
tétettétűe. XD a south park ezen epizódját ajánlom. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!