Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Hogyan lehetséges, hogy...

Historian73 kérdése:

Hogyan lehetséges, hogy felnőtt emberek nem látják, hogy TV csatornákon bemutatott pankrációk csupán színjátékok?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem értem melyik állítás igaz a dologgal kapcsolatban:

1.) Az a sok felnőtt ember aki megnézi a pankrációkat nem veszi észre, hogy az ütések, rugások nem igaziak.

2.) Észreveszik, tudják, hogy az egész színjáték.

Előbbi esetben: hogyan lehetséges, hogy nem látják??? Utóbbi esetben: hogyan szórakozhatnak egy nyilvánvalóan hamis, megrendezett színjátékon????

2011. jan. 4. 21:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
A népnek cirkusz kell.Itt megkapják.Mondjuk én nem tartom semmire.
2011. jan. 4. 21:30
 2/13 anonim ***** válasza:
53%

A színházban tudod, hogy megrendezett? ... És szórakoztat? ... Na, ugyanígy.

Mondjuk nekem nem tetszik, de lehet, hogy valakit ez köt le. Gyerekkoromban én is néztem, ma 2 perc után már unom. A buta amcsiknak viszont tökéletes időtöltés egy kis hotdog zabáláshoz.

2011. jan. 4. 21:40
 3/13 anonim ***** válasza:
Ez így van.A legtöbb szennyet a csodás Amerika zúdította a világra.
2011. jan. 4. 22:10
 4/13 anonim válasza:
"A színházban tudod, hogy megrendezett? ... És szórakoztat? ... Na, ugyanígy." => Ez nem jó analógia, mert ott a színészek VALÓDI érzéseket jelenítenek meg és AZ az ami szórakoztat! Itt viszont minden hamis ... nem értem miért tudnak szurkolni valakinek, ha egyszer előre "lefutott" minden, és minden "sportoló" megjátssza az egészet. Egyáltalán lehet ezt sportnak nevezni???
2011. jan. 4. 22:39
 5/13 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az első hozzáazólókhoz. Amerika hülyesége ez is. Onnan még nem jött jó dolog az NBA-n kívül :D:D:D
2011. jan. 4. 22:41
 6/13 anonim válasza:
Olyanok hozzászólására is kíváncsi volnék, aki ért a pankrációhoz!!!
2011. jan. 4. 22:44
 7/13 anonim ***** válasza:
a valóvilágban (valóságshow) szokásos és hasonlóan bonyolult cselekmények repkednek a pankrációban, de nem tudom felfogni, mi köt le benne egy csomó embert. Az a sok műbalhé?
2011. jan. 4. 23:16
 8/13 anonim ***** válasza:
Az ütések és a rúgások persze,hogy nem igaziak,de a dobások,ugrások nagyon is azok,még ha próbálják is tompítani.A pankrációt,kaszkadőrséget ugyanúgy tanulni kell,mint bármelyik sportot.Vagy szerinted a filmekben szereplő kaszkadőrök is puhapöc-sű kö-csögök?
2011. jan. 5. 00:13
 9/13 anonim ***** válasza:
az egyik legjobb idézet erre: Keressük a titkot, de nem találjuk, mert nem is érdekel minket igazán. Nem a valóságot akarjuk látni, hanem az illúziót.
2011. jan. 5. 02:09
 10/13 Benga ***** válasza:
Én a pankrációt élvezni se tudom, néztem egy-két meccset vagy inkább "előadást" de nem nagyon jött be.
2011. jan. 6. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!