A Liverpool melyik bajnokságokban vesz részt? és ezeket melyik csatornákon lehet nézni, mikortól?
Figyelt kérdés
2010. aug. 6. 18:38
1/15 anonim válasza:
Öhm... Liverpool ugye angliában van... Premier Leauge.
Nem tudom, állítólag megvette a Digi Sport az angol bajnokságot. Eddig az Eurosport 2 adta, most nem tudom hogy lesz.
A liverpool első meccse 15-én lesz. Otthon játszanak, és az ellenfél az Fc Arsenal.
2/15 anonim válasza:
Ja bocsi, még kiegészíteném. Részt vesznek gondolom még az FA kupában is. Azt tavaly a sport1 adta.
De gondolom jobb lenne meglátogatni egy liverpool rajongói oldalt.
Mert az én tudásom elég hiányos, ugyan is nem vagyok 'Pool-os.
3/15 anonim válasza:
Premier League, FA-kupa, Angol Ligakupa, Európa Liga
Jövőre ezekben a sorozatokban indul.
4/15 anonim válasza:
A Premier Liga a Digisporton fog menni,Az Eurpa Liga is,és szerintem a sportklub adja az Fa-t és a sport tv a Ligakupát...de én se vagyok Poolos...
5/15 A kérdező kommentje:
Köszi
2010. aug. 6. 20:08
6/15 anonim válasza:
Az Európa Ligát a story tv is adja.
7/15 anonim válasza:
ugyanmár, Premiere League?
a Liverpool a Guatemala-i bajnokságban játszik...
XD
8/15 anonim válasza:
Helyesbítek
Nem Fc Arsenal hanem Arsenal Fc
valamint Barclays Premier Leauge
FA Kupa
BL
stb.
9/15 A kérdező kommentje:
a Story tv-n mikortól adnak meccseket ?
2010. aug. 8. 18:03
10/15 anonim válasza:
azt sajnos nem tudom, de 15 meccset fog közvetíteni, szerintem nézd meg hogy mikor kezdődik az EL és számold ki hogy kb. mikor lesz az utolsó 15 mérkőzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!