Thai Box edzésen hogyan zajlik a sípcsont kiidegelése?
Fogol egy széééép seprűűűűű nyelet :D
A sípcsontod szét dörzsölöd a seprü nyéllel :D
1- hónapon alatt meg van :D
http://www.youtube.com/watch?v=6wcTrmW9OLE = hatás :P
Figyelj fogól egy üveg palackot (sörős.üv pálinkás.üv stb.)
bele öntesz meleg vizet és addig görgeted vagy valaki neked a üveget szín tiszta erő-ből mig ki nem hül!
heti 3-2 x csináld!
Énis csináltam nekem bejött!
de ez házilag* :)
Figyelj fogól egy üveg palackot (sörős.üv pálinkás.üv stb.)
bele öntesz meleg vizet és addig görgeted vagy valaki neked a üveget szín tiszta erő-ből mig ki nem hül!
heti 3-2 x csináld!
Énis csináltam nekem bejött!
De ez házilag* :)
Írok egy frankot :D
Házilag van a dolog feltétel:
-egy sörös üveg mind1 milyen csak üveg legyen
- meleg víz
- parafa dugó
Lényeg a sörös üveg-be meleg víz, rá a parafa dugó..
És addig görgeted rá nyomva a sipcsont élére míg ki nem hűl. Ezt meg csinálod heti 1x 2x ahogy érzed oszt csumii. :D
De azon kívül ha van egy jó meg termett fátok, a törzsére rákötsz valami plédet, szivacsot mind1 csak ne fájón annyira mikor rúgod lényeg fát,vast csupaszul ne rugdoss mert el fekélyesedik a lábad + a görgetéssel ne vidd túlzás-ba ha nem akarod le vágatni a lábad.
Csak okosan. ^^ Üdv: BheBhe
Beszéld rá vagy át inkább a Savate-ra.
Mert tudod bármilyen kemény is a rúgása egy Muay Thai harcosnak sajnos nagyon könnyen kiszámítható és sajnos eléggé lassú is. Szinte csak akkor tud bevinni erős rúgást ha egy helyben áll, ott összegyűjti az erejét és úgy rúg. Míg a Savate-ban ugrálva rúgnak, többfajta rúgás van, nem kell kiidegelni semmit és nem kell egy helyben legyökerezni.
A Muay Thai azért nem jó mert arra termett, hogy beáll a két harcos egymással szemben és ott egymást rúgják és aki jobban bírja a fájdalmat az győz. De mit tud csinálni egy Savate-ossal aki folyton ide-oda ugrál? Van aki szeret távolságot tartani az ellenféllel, folyton elugrál és nagyon jó ökölharcban. Az ilyenek ellen mindig elbuknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!