Hogyan Tudnék Kislabdával Vagy hógolyóval 13évesen kb: 30-40m magasra dobni milyen technikával?
Figyelt kérdés
Videót valaki tudna küldeni mert szeretnék magamból jobbat kihozni mert eddig 20m-t tudtam dobni magasságra ami szerintem nem sok szóval egy videó felelne meg a legjobban hogy hogyan kell nagyobbat dobni milyen dobásstílus mekkora legyen a hógolyó stb... előre is köszi mindenkinek2010. dec. 25. 13:06
1/3 anonim válasza:
Szerintem mássz fel egy fa tetejére,ami kb.húsz méter magas,uána dobd....Ne haragudj,más most nem jutott eszembe.Én se tudnám máshogy.
2/3 anonim válasza:
galambokra akarsz vadaszni??
az a 20m is szep,szerintem csak gyakorlassal tudsz majd feljebb dobni
3/3 Csanaky Ferenc válasza:
Szia!
Nincs vidim de elmagyarázom! (bocsi lapin irom nincs hosszú i)
1. Milyen kezes vagy?
2. Megfogod a labdát 3 újjal
3. Ellentétes karodat felemeled,kinyújtva úgy, hogy telejes egyenes legyen!
4. A másik kezedet L alakba tartod
5. Elkezdesz futni ( max 5-6 m-t)
6. Mikor úgy érzed hogy eldobod a dobókézzel megeggyező lábadat teszed előre
7. Hátra hajlitod a kezed és a törzsedet is egy kicsit
8. A labdát csuklóból dobd el kb. úgy mintha egy botot lengetnél
9. Eldobod
Ennyi lenne!! Remélem segitettem!! Bátyám igy 72m én 54m-t dobtam
14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!