Szerintetek miért van az hogy már nagyobbak az izmaim amióta tömegelek és erősebbek is de nem nőttem testsúlyban?
Figyelt kérdés
2010. dec. 19. 20:56
2/7 A kérdező kommentje:
nem rossz.
talán azért mert a sejttérfogat megnőtt csak nem nagyon épültek be még aminek kellett volna?
vagy talán mert csak 3 hete vagyok így?
2010. dec. 19. 21:08
3/7 Saten ҉ válasza:
Öcsém... hányszor teszed fel ezt a kérdést?
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__extrem-sportok__..
4/7 anonim válasza:
Tévedés!! Ilyen nincs!! Azért látod nagyobbnak magad, mert nagyobb szeretnél lenni, de nem vagy az!! Nem változtál méretekben, rosszul mértél!!
Azért lehet jobb az edzésteljesítmény, mert az étrendnek köszönhetően több energiád van!!
5/7 power95 válasza:
Ez lehet hülyeség de én még azt tudom elképzelni hogy mondjuk hasból meg lábból lefogytál karra meg nőttél és azért látod, hogy izmosabb vagy és lehet hogy azért vagy még ugyan annyi kiló mert a karizmoddal vissza szedted a súlyt.
6/7 anonim válasza:
Vízből vagy vazze. A tömegnövelő csak megduzzaszt, ha abba hagyod, lelöttyedsz. Ha mellette vízhajtózol is, és rádolgozol sokat, akkor meglehet az eredménye, de ha csak növelőzöl és abba hagyod, akkor lemegy rólad a felpuffasztott izom.
7/7 anonim válasza:
szerintem úgy hogy a hány lement az izom feljött.... uhh hát nem fura?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!