Muay Thai Box VS. Capoeira?
hát figyeljetek.. én mindkét sportot űztem, és űzöm, de a capoeiratól hamar elment a kedvem, mert fölöslegesen pazarol energiát. másrészt meg egy thai harcost ha telibe rugsz meg se érzi kb. míg egy capoeiras nincs ilyenekre felkészítve, mint pl a combrugás.
a muay thaiban rendszeresen gyakorolják veled a harcot hogy megszokd a fájdalmat, capoeiraban ez annyira nem kerül előtérbe. legalábbis itthon.
thai boxra van nagyobb rálátásom, és ha erősebb akarsz lenni másoknál akkor a capoeirával szenben azt ajánlanám.
Ha csak mozgás kéne a capoeira tök jól néz ki.
Hameg jobb akarsz lenni "bárkinél" valami ilyesmi kell az önvédelemhez stb. akkor írj, remélem elérhető a kommentem után a mail címem.
csináld mind2-t!
ha összevetitek a 2-t kijön Boyka, aki nagyon is jól harcol, bár csak egy filmszereplő, egy harcosnak, rugalmasnak, és robbanékonynak kell lennie, nos a capoera egy nagy butaság magában, de ha egy Thai boxos elkezdené összevetni a 2-t egy szuper dolog jönne össze, amit én is csinálok. Nézzétek meg a Vitathatalan 2-3-at és ott nézzétek Boyka-t a 3-ban meg összevti Boyka erejét, egy Capoerás Brazillal is...persze hogy Boyka nyer.
Jó film és sokat lehet belőle tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!