Boxban jártasoktól kérdeznék! Vélemény? Bővebben lent.
Mi a véleményetek az alábbi box szettről? A párom szeretne karácsonyra kesztyűt, de úgy gondoltam így lenne jó szettben. Esetleg ajánlanátok nekem, hogy milyen érdemes venni és mire kell odafigyelni? pl. méret...
Ez szar, meg ne vedd. Ez a szett kisgyerekeknek készült.A 18 kilós zsák egy 35-40 kilós embernek felel meg, a kesztyű zsákütő típus, csak zsákolásra, alkalmas, sparringra nem. A párodnak meg kesztyű csak kell.
Mire kell a párodnak a kesztyű?
Mit sportol? Box, thaibox, kickbox, esetleg más (krav maga, stb)
Milyen célra kell a kesztyű? edzés, versenyzés, zsákolás, stb.
mekkora a barátod? testsúly?
A zsák nagyon kicsi egy felnőtt embernek.Kb a testsúly fele legyen,tehát 35-40 kilós a jó neki 80 kilóhoz.
Ha használ bandázst,akkor jók a linkelt zsákolókesztyűk,ha nem használ,akkor csuklóbiztosított zsák kesztyűt érdemes venni.
Második vagyok. Ha nem sportol a pasid, akkor végülis tökmindegy, milyet veszel neki. De szerintem akkor már érdemes egy olyat venni neki, amivel akár el is kezdhet edzeni egy klubban, késöbb akár.
Én egy 14 vagy 16 unciás, zárt kesztyűt vennék neki, kizárólag marhabőrből, tépőzárasat. Márka annyira nem számít, nekem egy 16os TWINS van és imádom. Nem túl ismert márka idehaza, de szerintem az egyik legjobb. Iszonyat jó kesztyű. Sokan nem szeretnek boxkesztyűben zsákolni, mondván, tönkreteszi. Hát, erre a twins elég keméyen rácáfol, én már másfél éve használom, zsákon is, és jobb mint újkorában. Iszonyat, hogy mit kibír. nagyon jó minőségű a tömése, nem lehet átütni, jól tompít, az edzőpartnerek se panaszkodnak.
Szal én egy 16os Twins kesztyűt ajánlok.
csöves válasza:
ez nem jó ne vedd meg
mert csak a boxkesztyű 15000ft(kb)
ha 20kg vagy akkor minden kép ved meg de ha neezebb akor ne
boxkesztyűbe 12-14-16 oz
ezzekett érdemes megveni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!