Tippmixeseket kérdeznék?
most kezdenék el tippmixelni..és utánaolvastam hogy hogy kell...de lenne pár kérdésem
például ha nem interneten szeretném a meccseket átnézni..hannem abba tippmixes füzetbe...azt el lehet a lottózóból vinni..hazahozni? és ha igen akkor pár szelvényt is el lehet hozni?
mert itthon azért mégis kényelmesebb
és még annyi hogy pl: 4 nap múlva lesz egy meccs akkor azt megrakhatom így 4 nappal előre....és az utolsó kérdésem az hogy a szelvényt mikor kel visszavinni ha nyertem??? mennyi az időkorlát?
Kérdésedből kiragadnám azt a szót hogy kényelmes.
Vagyis online fogadás.
Előnyök:
-bármikor megrakhatod
-sokkal nagyobb választék
-sokkal jobban/könnyebben követhető az egyenleged.
-van élő fogadási lehetőség.
-gép mögül intézed egy lépést nem kell arrébb menned sehova
Hátrányok:
nincs:D
Ehhez mindössze be kell menni egy bankba és csináltatni egy kártyát magadnak, ami 21 éves korodig egy forintodba nem kerül.
De el lehet hozni a zöld újságot, azért van, max. ha elfogyott, akkor nem adnak.Ami az újságban benne van, azt a meccset megrakhatod bármikor.
A többire már válaszoltak, bár én a 90 napot soknak tartom, szerintem annál kevesebb idő van beváltani, de ezt nem tudom pontosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!