Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Gainer 3000 tömegnövelőt hogy...

Gainer 3000 tömegnövelőt hogy érdemes szedni? Sajna a dobozon nincs írva magyarul.

Figyelt kérdés
2010. dec. 11. 12:25
 1/6 anonim válasza:
Szerintem, probald megnézní, hogy mást hogy kell de ugyanugy kell sztem mint a többit am meg én pl: kondi napon: reggel edzes elött 1 oraval edzes utan és este szoktam szedni amikor nem edzek akkor meg 3 szor reggel délben este.
2010. dec. 11. 13:04
 2/6 anonim ***** válasza:
edzés után egyből egy adagot megiszol! esetleg reggel éhgyomorra első étkezésnek. de a legfontosabb az edzés utáni!
2010. dec. 11. 13:37
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! És hány adagot rakjak mennyi folyaédkhoz? Gondolom 1 adag az adagolókanál...
2010. dec. 11. 17:47
 4/6 Clem ***** válasza:

Reggel éhgyomorra 1 adag..kis idő múlva reggeli, és edzés után egy adag közvetlenül..és szintén kis idő múlva kaja!

Edzés előtt inkább egyél valamit kb. 1-2 órával előtte...több energiát ad mint a turmix!

2010. dec. 11. 18:12
 5/6 A kérdező kommentje:

Van olyan angolul a dobozon, hogy vmi 3 scopen vagy mi a csoda, gondolom az az adagolókanalat jelentené, és mögé van írva hogy 400ml. Akkor 3 adag 400 mili folyadékban sztem.

Köszi a válaszokat!!:)

2010. dec. 11. 18:44
 6/6 anonim válasza:
az enyém (power mass) tömegnövelő és ahhoz adtak egy ilyen adagoló kanalat vagy mit és azzal két kanalat (50g-ot) kell tenni 300 ml folyadékba.
2010. dec. 17. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!