Krav magával, vagy defendoval járnék jobban utcai támadás esetén?
Támadás esetén odaadod a lóvét,utána hazamész,vagy egyből elfutsz.Utcai verekedésnél egy két technika használható,de szerintem a legjobb az ökölvívás utcára.Egyébként pl modern defendon nem ritka az olyan foglalkozás,ami gyakorlatilag egy az egyben ökölvívó edzés.
Mindkét általad említett dolog kiegészítő sportnak jó.Pl járj 3-4 évig boxolni,majd 2 évig K1-re,vagy savate-ra és utána lenézhetsz önvédelmi edzésekre is,hogy színesítsd a repertoárod.Kb erre jó.
Köszönöm a válaszokat!
Az
Nem rossz a WT,ha találsz normális edzést.Mert a legtöbb helyen nincs sparring-küzdelem kb 60-80% erőbedobással-,hanem csak a mozdulatokat,meg a ragadós kezeket gyakorolják.Küzdelem nélkül meg a világon semmit nem ér,mert éles helyzetben bevernek egyet és mindent elfelejtesz,kizökkensz,tehát az ütések bekapására is fel kell edzened magad szerintem.
A WT sparring úgy néz ki,hogy felvesznek arcvédős fejvédőt és mma kesztyűben bunyóznak.Na szóval ilyet még nem hallottam itthon.
Utcai támadás esetére a gázspray való. Ha csak kicsit is gyanús, hogy megtámadnak, pofánfújod és elfutsz.
Önvédelmi sport maximum kiegészítésnek.
a gázspray kevés, akkormár inkább gázpisztoly.
De a támadó nyilván megvárja, hogy elövedd a cuccost...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!