Milyen hatékony küzdősportokat ismertek?
Figyelt kérdés
Gondolok arra, hogy védekezés is meg támadás is van benne.Nem csak külön külön.2010. nov. 28. 15:48
21/29 anonim válasza:
mma, k3, bjj, krav maga, szerintem ezek utcára elég jók
22/29 anonim válasza:
Ez a sokadik ilyen kérdés itt, miért nem lehet visszaolvasni? Most mindenki leírja századszorra ugyanazt.
Én például a KUDO DAIDO JUKU-t szoktam javasolni. De szerintem mindenkinek más jön be, ezért menj el megnézni edzéseket, ahol a legszimpatikusabb az edző, a társaság, meg az egész menj oda. Sok út létezik, mindenkinek más az ideális.
23/29 Doddie válasza:
midenki ismeri a kyokushin karatet.?? az nalnuk is van es azthittem h csak nalunk van :D Az való lányoknak?? 11 éves lányoknak??
24/29 anonim válasza:
Hát én thai boxolok és nyugodt szívvel mondhatom h m1 mien küzdő sportot űzöl az h megtudod e védeni magad az csak rajtad múlik(mint pl hogyan kezelsz helyzeteket vagy tudod e egyátalán használni élesben amit tanultál)
25/29 Tojasleves válasza:
Szvsz egy Náladnál nagyobb ellenfelet jobb gázspével jó pofán fújni, aztán otthagyni taknyában-nyálában hemperegni.
Hiába a jó küzdősport, én kik-boxolok, de utcai önvédelemre a gázspray a lehető legjobb, és legális is.
26/29 anonim válasza:
utcai önvédelemre bármi jó ahol megtanítanak ÜTNI. mert nem szabad bonyolítani, eltöröd az orrát és futsz. ennyi az önvédelem utcán ami kell.
28/29 anonim válasza:
Szerintem ha kemény sportot akarsz,akkor karate,azon belül kyokushin,ashihara.Önvédelem:krav maga.Ringes sportok:box,thai box,k-1...ezekből sok van,azt kell választani,amelyikhez jó alkatod van és tetszik is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!