Egerben milyen küzdősportokat lehet űzni?
Figyelt kérdés
Eger közelében lakom és szeretnék belevágni valamilyen küzdősportba, mert kissé elhagytam magam az utóbbi két évben. Nem vészes, de van min dolgoznom.
Nézegettem a neten is, de sajnos azt tapasztaltam, hogy jó pár infó elavult, illetve számos lehetőséget meg sem találok, amikre emlékszem még szórólapokból/plakátokból.
Ha valaki tudna segíteni, hogy milyen aktuális lehetőségeim vannak, kérem ossza meg velem.
2011. okt. 31. 04:33
1/6 anonim válasza:
füzesabonyban van karate, talán a bornemissza gergely suliban box
2/6 anonim válasza:
Box,birkózás,MMA,kempo,taekwondo, thai box,judo,karate,aikido,capoeira,kung fu(san soo,wing tsun),tai chi,krav-maga.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. okt. 31. 10:17
4/6 Martial Artist válasza:
Remélem segítettem:)
5/6 anonim válasza:
Eger, Balla Team, kempo mester, elismert ketrecharcos, párszor edzettem vele, van tudása. Ha küzdősportot akarsz, akkor thai-boxot is csinál a csapata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!