Hogyan kerülhetem el combedzés közben a hányingert, szédülést?
1,5-2 órával edzés előtt egyél szilárdat, amiben ch is van!
+ sok folyadék
Ez rendben is volt, reggeliztem normálisan edzés előtt 1-1,5 órával, természetesen reggel nem vonom meg a CH-ot sem, a folyadékbevitelemre is figyelek.
Én arra gyanakszom, hogy alapból is enyhén alacsony a vérnyomásom (110/70 körül), lehetséges, hogy ezzel van gond a nagy terhelést jelentő combozás közben?
Hát a lábazásnál én is eléggé kikészülök. Már volt hányás is. Próbálj szombatonként csak lábat edzeni, ne vállazz még rá. Ez amúgy normális, a lábedzés a legmegerőltetőbb. Előtte való nap próbálj pihenőnapot tartani.
Egyébként az is lehet, hogy ha jól be van durranva a combod, ami ugye a legnagyobb izom, sok vér megy bele és azért vagy rosszul. Majd lehet kipróbálom, hogy a szériák között magasabbra helyezem a lábaim, hátha segit.
A bemelegítés is megvolt.
Hát a vállat nem tudom hova tegyem át, a hát-tricepszes keddre, vagy a mell-bicepsz-hasas csütörtökre?
Talán ha előbb vállaznék (attól tuti nem leszek rosszul) és utána comboznék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!