11 évesen airsoftozhatok?
05-08 16:29
az is állat aki közelről ráló a másikra
amúgy meg ennyi idősen el lehet menni lasrtagezni, az kicsit más mint az airsoft, de semmivel sem rosszabb (arról nem beszélve, hogy az amcsi hadsereg találta ki ezt is) persze amikor mindezt megemlítettem akkor mindjárt én lettem a közellenség, mert a kicsik várjanak, 16-18 éves korugik, addig meg hozzá ne nyúljanak semmihez, meg hagyjuk mert ez a komolyatalan játékot ami max hülyéknek jó
pedig van alternatíva, csak az igazi airsoftos az annyira korlátolt és gőgös amennyire csak lehet
Hy.:
Igen a MASZ tiltja..
De.Ha nem MASZ-os játékon vagy akkor (talán) engedik.
Igen ám.
De ott 1000 Fps-es mesterlövészek vannak bitang fegyverekkel
akik ha meglőnek lefosod a bokád...
Hidd el tudom.
Bár kerti lövöldözés még elfogatható...
Üdv.:
Először is, köszönöm mindenkinek, aki válaszolt.
Én elhiszem, hogy a legtöbb ember nem akar kiskorúakkal játszani, mondván, hogy elrontják a játékot, megsérülnek, stb. Tapasztalatból nem tudom, de azt hiszem, én be tudnám tartani a szabályokat annyira, hogy ne legyen gond. Annyira meg tényleg nem kéne hülyének nézni, hogy semmi védőfelszerelést nem használnék... Még valami: ugyan valószínűleg nem pályára mennénk, hanem magánterületre, de ENGEDÉLLYEL, és felügyelettel.
figy
vidd magaddal apukádat
ugyanis a következő a baj a gyerekekkel, ami miatt nem engedik őket játszani: ha bármi bajod esik, akkor a felnőttek lesznek a felelősek. ha szervezett játék akkor a szervezők. lehetsz te tök normális, és komoly is, de ha valami bajod esik, azért a felnőttek felelnek. de ha veled van vmelyik szülőd, aki effektíve "vigyáz rád" ergo részt vesz a játékban, akkor már ő a felelős
akkor is ha magadra hagy, és csinálsz amit akarsz, ha valami bajod lesz, őt veszik elő, ő volt gondodatlan.
ennyi a lényeg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!