Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » 12 évesen szülői engedélyel...

12 évesen szülői engedélyel és felügyelettel airsoftozhatok?

Figyelt kérdés
2010. szept. 13. 10:47
 1/8 anonim ***** válasza:
Simán! Lány vagy vagy fiú? Én is 12 évesen kezdtem, airsoft, íjászat, küzdősportok! Mindent bele, hajrá!
2010. szept. 13. 11:40
 2/8 A kérdező kommentje:

Fiú vagyok és én is kedvelem a kűzdősportokat!

Amúgy hol laksz? Van saját fegyvered? Ha van akkor milyen? Csapatba vagy csak haverokkal? Melyik pálya nyerte el eddig a tetszésedet?

Bocs a sok kérdésért! Előre is köszi!

Más is válaszolhat!

2010. szept. 13. 14:44
 3/8 komasa ***** válasza:
Szerintem a szülők örülni fognak neki, ha nem a számítógép előtt kockulsz egész nap, hanem játszol a jó levegőn, és sportolsz.:) De ne feledd: EZ CSAK JÁTÉK!
2010. szept. 13. 15:19
 4/8 anonim ***** válasza:

szüleiddel igen

egyébként szervezett játékra ahol MASZ alapján játszanak 18 év alatt esélyed nincs

és talán okkal

12 évesen még nem mindig fogod fel a tetteid következményit

mert hiába csak játék, sérülést lehet vele okozni, lőfegyverként kell kezelni, szállítani, stb

2010. szept. 13. 22:42
 5/8 A kérdező kommentje:
Tudom sokat olvastam róla! És nagyon tiszteségesen játszok minden sportot és játékot!És nem zavar ,ha vesztek.
2010. szept. 14. 08:45
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor veszik csak elő a szülőket, ha megsérülsz, mert esetleg hülye voltál, ilyenkor nem téged fognak felelősségre vonni, hanem azt aki hagyta hogy megtedd a hülyeséget.
2010. szept. 20. 18:56
 7/8 anonim ***** válasza:
hát ne a szülői felügyelettel foglalkozz , hanem legyen a helyén a here és a fejvédő, akkor aztán mindent bele.
2010. szept. 20. 22:23
 8/8 anonim válasza:
Hivatalos Szabályok szerint szülői engedélyel és felügyelettel 16 évesen mehetsz Airsoft-ra.
2010. okt. 16. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!