Hogy lehetnék újra motivált a testépítésnél?
Figyelt kérdés
nyár elött 6 hónapig edzetem kb 8 kg szedtem fel öszel újra beiratkoztam de amikor edzek mindig azt mondom magamban hogy "majd máskor többet edzek, most nem" de utána elégé meg bánnom :S2010. nov. 19. 17:27
1/9 anonim válasza:
ehez akarat erö kell föleg:D:dés h télleg megkaard cisnálni godnolj az eredméynree:D:D és a léyne gh élvezd is ha mondjuk unalmasnak tartod az edzést és cnisn hozzékevded modnjuk tegyél be közbe zenétés akkor jobbnamegy az idöö:D:Dés ritmusr amindent könyneb csinálni
2/9 bénabéla11 válasza:
a zene nagyon jó, olyan hallgass amit szeretsz, de energizál is!!!jó a pszichének!!!
lehet hogy bugyuta, de találj egy képet a neten, mármint egy testépitorol aki mondjuk ugy néz ki mint amilyen nagyjábol te akarsz lenni...nem kell hogy testépito legyen...töltsd le nyomtassd ki és tedd ki jól látható helyre...ugy fogja majd szurni a szemedet amikor nem mész le a terembe mint az állat:D
idióta ötlet de hatásos:D
3/9 anonim válasza:
Egy edző vagy edzőpartner kell aki szétrúgja a segged ha nem hajtod magad szarrá
4/9 anonim válasza:
Vagy egy jó képet egy jó csajról :D
5/9 anonim válasza:
Igyál előtte kávét vagy valami energiaitalt, pihenj előtte sokat, vagy kezdj el szálkásítani,én pl most hogy szálkásítottam picit, most látom az izmot és igy van kedvem gyúrni, ne használj nagy súlyokat se.
6/9 anonim válasza:
Nagy súlyok nélkül érdekes ám, de a másodiknak igaza van. Nekem a hűtön is van kép, a monitorom háttérképe is gyúrós kép, a shaker (és annak felirata) is mindig szemelőtt van, így könnyebb jól kajálni és heti 3x elmenni ha törik ha szakad. De az edzőpartner is nagyon jó megoldás, kellően motivál ha ő nem lusta.
7/9 anonim válasza:
Én javasolnám a bb tv nézését is!
8/9 A kérdező kommentje:
képzeljétek újra visszatért a kedvem a kondizáshoz.
2010. nov. 24. 20:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!