A pankrátoroknak miért nem esik semmi bajuk harc közben?
Figyelt kérdés
Mostanában rászoktam a pankrációra, persze csak nézem:) Egyszerűen nem értem, hogy hogy tudják egymást földhöz vágni úgy, hogy pár mp-en belül felállnak, mintha mi sem történt volna...2010. nov. 8. 21:31
11/17 anonim válasza:
az 1millásnál kb 10szer több a fizetésük az biztos, sőt lehet 100szor több, főleg ilyen amcsi ismert pankrátoroknak
12/17 anonim válasza:
Annyival azért nem több:).The Undertaker kap havi 1millió dollárt,plusz a reklámok,fotózások,lehet összejön a 2,bár a karakter a wwe tulajdona,szóval lehet,hogy ezek alapnak számítanak.
De egy közepes pankrátor már "csak" havi 500ezer dollárt kap,pl John Morrison.
13/17 anonim válasza:
ja dollár, olyan furán írtad le hogy azthittem forintban érted:D
14/17 anonim válasza:
15/17 anonim válasza:
Tiszta kamu "sport"
Nagy gyereke játszanak.Vagy mint a kismacskák, olyan mintha fájna nekik de közben csak játszanak.Színészek
16/17 anonim válasza:
Megnézném te hogy színészkedsz olyan ugrásokat.
17/17 johny85 válasza:
szinészek bár van közötők az is ,de elég jó szinészek ha fölthoz basznak ,akkor te is nagy szinész lennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!