Valaki eltudná nekem azt mondani h a Vitathatatlan 3-ba, Uri Boyka Milyen Harc Stílusba bunyózik? MMA, vagy stb?
Olyan harcművészet nincs, hogy MMA... Az MMA egy TV bunyó / sorozat elnevezése, ahol különböző harcművészeteket művelők harcolnak.
Scott Adkinsnek hívják amúgy szegény színészt.
Feketeöves Wushu (kínai kung fu szerű küzdősport), Tae Kwon Do, Kickbox, Judo and Jujutsu mester. Tehát elég sokrétű fazon.
Olyan szavak vannak, hogy ellop, elás, elvesz. ELTUDNI viszont nincsen...
Tehát helyesen: "Valaki el tudná nekem azt mondani..."
Egyetértek előző válaszolókkal, nevezik ezt börtön stílusnak meg utcai stílusnak, mivel több féle harci stílust(Kung-fu,Teakwando,Kickbox) s mozdulatok(360 Snipping Kick) használ.
Ezenmegtalálhatsz párat: http://www.youtube.com/watch?v=l_OHCjZnT4A amit a vitathatatlan 2-3-ban láthattál.
személyes kedvencem 0:28-nál látható. ;)
remélem segítettem.
Szia! Boyka! az egy kaszkadőr!!
De kevert harc stilusa van azt én-se tudom mi! :) de nagyjából szerintem muey táj mert csak rugás van majd nem benn :
Sambo, de tök mindegy.. :D
A Sambo a 20.század elején kitalált küzdősport, a vöröshadsereget képezték ki erre eleinte. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!