Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Menne nekem a box?

Menne nekem a box?

Figyelt kérdés
Nos én pont olyan személyiség vagyok,aki inkább csendes,visszahúzódó,és nem bírom a fájdalmat😅Nekem a box mindig is túl dúrvának tűnt.Én sajnos soha nem álltam ki magamért,és másért sem.Elég érzelmes is vagyok.Viszont mintha már változtam volna előnyömre.Felemelem a hangom,ha a helyzet megkívánja,akár férfival szemben is(Igen,nő vagyok,20 leszek) Már nem vagyok olyan türelmes,és elég lobbanékony vagyok😅esetleg ezt ki lehetne használni előnyömre? Családom férfi tagjaival tervezünk eljárni edzésekre ismerősünkhöz.Soha nem is konyítottam a boxhoz,úgymond nincs a véremben😅De,ha esetleg megszeretem,és érdekesnek találom,akkor esetleg van esély arra,hogy meg tudjam védeni makd magam,és ne legyek ilyen béna?
aug. 5. 01:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld ki, ha élvezed és tetszik, akkor csináld.
aug. 5. 01:24
 2/4 anonim válasza:

Persze, hogy menne! Ha kitartó vagy s szorgalmasan edzel akkor simán. Az pedig hogy milyen a személyiséged itt annyira nem számít a mozdulataid és a hozzá állásod lesz itt a kulcs.

Ha pedig lobbanékony vagy az lehet az előnyöd s egyben a hátrányod is. Attól függ hogyan alkalmazod.

aug. 5. 03:21
 3/4 anonim ***** válasza:

Igen, hisz érződik, hogy szeretnél valamit kezdeni magaddal, elindultál e sport utáni érdeklődés szintjén, tehát kezdd el. Levezeted a feszkót, állóképességet tanulsz és kitartást.

Utána szintet lépve pl.: kick-box-ot is tanulhatsz:).

aug. 5. 07:09
 4/4 anonim válasza:

nem lehetetlen🙂

távol áll tőlem nőként a box, de páromat szoktam nézni ahogyan boxol. igazán érdekes + mindig mutogatja hol kell eltalálni egy embert ha rámtámadna (pl combjánál).

egy edző mellett simán elmehetsz megtanulni boxolni. hajrá!

aug. 5. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!