Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Szerintetek ennyi idő box...

Szerintetek ennyi idő box után már menne?

Figyelt kérdés
Szerintetek fél év boksz után kiütném az olyan osztálytársaim, akik piszkálnak, bántanak ? Ők amatőrök.

2015. ápr. 9. 17:05
 1/6 anonim válasza:
Nem ismerem a képességeidet, de ha van önbizalmad, akkor lehetséges. Egyébként meg lehet oldani a dolgokat erőszak nélkül is. Azért piszkálnak mert hagyod magad.
2015. ápr. 9. 17:20
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem fél év után már azt is elfelejtenéd, hogy léteznek. Amúgy 1 hét box után is menne, ha nem 40 kiló vagy vasággyal.
2015. ápr. 9. 17:22
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

ha mentálisan egyben lennél akkor alapból nem piszkálnának.

az hogy a teljes lúzer mivoltodat átalakítsd és levetkőzd évek munkája lesz.

de a motivációd-dominancia vágy és a gyenge lelkű énedtől való szabadulás-a boksz edzés elkezdésére mondhatni tökéletes.

2015. ápr. 9. 18:37
 4/6 aikiboxer ***** válasza:
Szerintem fél év gyúrással többre mennél és bántanod sem kellene senkit.
2015. ápr. 9. 20:22
 5/6 anonim ***** válasza:
43%
Vagy fél év pszichológussal. Verekedni nem menő, a boksztudást meg pláne nem kellene erre használni. Ha megakarnak verni védd meg magad, de ne ne legyél Te a kezdeményező, az elkövető.
2015. ápr. 10. 13:39
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem azért járok boxra, hogy megverjem, bár benne van a pakliban, de ha fél év után tudnék annyira jól bokszolni, mért kéne hagynom magam ? Olyan hogy van nálam kaja, mindjárt éhen halok, de nem veszem elő . . . Egyébként szeretem nagyon, örömmel megyek mindig boxra.
2015. ápr. 11. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!