Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Ezzel a nyújtással menne a...

Ezzel a nyújtással menne a francia spárga? Kb hány napig kell ezt csiálni? ( nem vagyok hajlékony! )

Figyelt kérdés
[link]

2016. aug. 8. 21:26
 1/3 A kérdező kommentje:
[link] - ez akart lenni a link, bocsi
2016. aug. 8. 21:39
 2/3 anonim válasza:
100%
Ó, ezt ismerem, csináltam egy párszor. :) Szerintem jó ez a videó, mármint hatékonyak a nyújtások, amiket mutatnak benne. Hogy kinek mennyi idő, az egyénfüggő, erre tényleg nem lehet mást mondani. Nekem, miután elkezdtem jógázni, több mint fél évbe telt, mire le tudtam menni rendesen spárgába.
2016. aug. 11. 14:57
 3/3 anonim válasza:

nyugodtan több féle gyakorlatot csinálhatsz!

1: melegits be fuss pár amig teljesen ellazulsz majd jöhet a nyújtás

2:leülsz a földre terpeszbe és hajolgass a lábaidra. Arra a lábadra többet hajolgass amalyikkel jobban megy a spára

3:feküdj hanyadt és az egyik lábadat huzd fel magad felé de a hátad maradjon egyenes nem kell erőltetni ha mindwn nap csinálsz párat a térded el fog érni a homlokodhoz ;)

4:rakd fel az egyik lábadat az asztalra és hajolgass rá érdemes sulyzóval csinálni hogy nagyobb hatást érj el

5:megpróbálsz spárgázni, nem baj ha nem meg le csak annyira amennyire megy! Picit leljebb tolod magad megtartod kb.5mp majd felemelkedsz majd újra vissza 5mp

Ha ezeked megcsinálod minden nap egy idő után menni fog :) nem baj ha nem vagy hajlékony ( levezetésnwk fuss még egy kört) privátba is nyugodtan írhatsz

2016. nov. 3. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!