Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Bemelegítési programot írnátok?

Bemelegítési programot írnátok?

Figyelt kérdés
A bemelegítés az egyik fontos része az edzésnek. Súlyzós edzéshez kellene. Saját bemelegítési módszerrel szoktam bemelegíteni, de nem tudom, hogy ez elegendő e, valamint megfelelően bemelegít e minden izomcsoportot. +a sorrend se mindegy gondolom.
2010. okt. 30. 20:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne.
2010. okt. 30. 21:42
 2/4 anonim ***** válasza:

Én így szoktam.

15 vállkörzés előre

15 hátra

30 karkörzés előre

30 hátra

30 törzsfordítás

20 könyök körzés előre

20 hátra

csukló körzés

30 guggolás

De a teremben csak én szoktam ennyit csinálni.A legtöbb embernek a fekvenyomás a bemelegítés:).

2010. okt. 31. 02:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Az előző válaszoló egészen korrekt dolgokat írt , annyit hozzátennék , hogy jót tesz ha ezek után beteszel még mondjuk 5 perc szobabiciklit , vagy valami hasonlót , hogy a keringési rendszer is telejsen bemelegedjen .
2010. okt. 31. 09:40
 4/4 anonim válasza:

a legfőbb dolog szerintem h előtte egy pár percet helyben fuss, vagy ugrókötelezz, mert ahhoz h bemelegedj meg kell izzadnod, anélkül elég nehéz a súlyokkal bírni. De ha van alkalmad a szabadban fuss, a sokkal többet ér.

mindig fentről lefelé haladj.. tehát elkezded fejnél,vállon karon,csuklón, át haladsz törzs (ez is fontos), derék, aztán nyújtás (ha szükséges) és aztán elkezded az edzést... legalábbis az edzőm ezeket a stratégiákat tartja fontosnak, és szerintem igaza van

15/L

2010. okt. 31. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!