Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Érdemes elmennem boxolni...

Érdemes elmennem boxolni ilyen körülmények között?

Figyelt kérdés

Arról lenne szó hogy van egy roma barátom aki elhívott boxolni viszont én lennék egyedül magyar a boxteremben és kezdő is vagyok.

Jó lenne megtanulni boxolni,de nyilván én leszek a box zsák, az első időszakban, és gondolom nem fogják kímélni a véremet...

És mesélték hogy milyen emberek járnak oda, pl. mindenkivel kötekszik,a nyílt utcán verekedni akar vad idegen emberekkel.

Bár azt mondták megvédenek ha olyan gond van de még sem lehetnek ott mindig a barátaim...

2010. okt. 29. 22:29
 1/7 anonim válasza:

Én a helyedben nem barátkoznék nagyon cigányokkal, sok ismerősöm pórul járt már emiatt, pláne nem mennék le oda, ahol csak ők vannak, még jobban utálnak ők minket, mint mi őket, szóval sok jóra ne számíts!

Inkább menj más küzdősportra, harcművészetre egy jó kempo-s, thai boxos tudással nem igen tud mit kezdeni a boxoló, tapasztalat! ;)

2010. okt. 29. 23:06
 2/7 anonim ***** válasza:

Talán ökölvívó edzésen figyelnek arra a legjobban,hogy nagyjából azonos képességű partnerek kesztyűzzenek.Plusz edzésen általában nem 1 edző van,mint más sportoknál,hanem 3-4 van,hogy 5 is.

Én a BBK-ban kezdtem.Ott gyakorlatilag 3an 4en nem voltunk romák,a többiek mind azok voltak,mégis ott tanultam a legtöbbet.Annyi,hogy mivel ugye csórók,mindig el akarták kérni a kesztyűm amikor nem használtam,de megmondtam,hogy nem és kész.

A jó bunyósok,versenyzők máskor szoktak edzeni is,mint a kezdők,vagy hobbisták.

2010. okt. 29. 23:15
 3/7 anonim ***** válasza:

Tanulj Krav-magázni az a legjobb.

És igen, cigányokkal nem hogy boxolni, hanem sehova...

2010. okt. 29. 23:42
 4/7 anonim ***** válasza:
10%

Ha baja van a cigányokkal,akkor gondolom a zsidrákokat sem szereti,uh a km kilőve.

Egyébként én is szívesebben megyek a dzsipszikhez edzeni,mint hogy felvegyek egy olyan pólót,amin héber írás van,vagy tanácsokat fogadjak el zsidrák edzőtől.

2010. okt. 30. 00:00
 5/7 A kérdező kommentje:

Csak úgy egymagam egész biztos nem mennék oda, sőt boxolni sem mentem volna ha nem hívnak, de azt mondta az a barátom,hogy ismernek mindenkit és bárkit leállít ha csinálja a balhét csak azért mégis...

Egyébként először nem állnék ki kesztyűzni csak a zsáknak mennék:)

2010. okt. 30. 09:50
 6/7 anonim válasza:
enyire félsz én pvsk ba boxolok tt is vanak romák és semi sincs azt jó van ne félj
2010. dec. 20. 10:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Cigányokkal ne menj. Hihetetlen erő van bennük, több magyar kondist tudnának kiütni,nagyon nagy erejük van... hagyd
2011. nov. 21. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!