Miért mentem ilyen hamar tönkre?
pl, ha a mell izmod sokkal fejlettebb, mint a hátizmod, az előre húzza a válladat, emiatt a rossz tartás miatt pedig borítékolható, hogy fájni fog a vállad, és ha olyan típus vagy, akkor ropogni is fog...
pl szobafestők zöme ebben szenved egy életen át, és hangoztatják, hogy a munkától tönkrement a válluk... pedig a válluknak semmi baja, egyszerűen nem használják a hátizmot, a mellizmuk meg erősebb, rossz a tartásuk... sokuk 40 éves korukra váll fölé nem is tudják felemelni a karukat... úgy, hogy közben semmi baja... és igen, itt jöhetne képbe a gyógytorna.
az ízületvédő készítményekben olyan anyagok vannak, amik az ízületeknek kellenek. nem femina szintű ökörség, hobbi testépítő vagyok, edző, és 30 éve a szakmában vagyok. és nem diagnosztizálok senkit neten keresztül vagy kézrátétellel.
egy jó ízületvédőben van :
Glükozamin szulfát: az ízületek kenőanyaga
Kondroitin-szulfát, ez pont a kopást segíti akadájozni
Kalcium, fontos a csontok és ízületek egészségéhez
Magnézium az izmoknak és az idegrendszernek
MSM egy természetes kénforrás csökkenti az ízületi gyulladásokat
C-vitamin had ne részletezzem
ezeket átlagjóska, pláne egy fogyatékos edzővel a napi zsíroskenyérből fixen nem viszi be kellő mennyiségben, és kemény edzés mellett tök természekes, ha elkezd recsegni ropogni mindene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!