Ott hagytam az előző munkahelyem,mert idegileg/lelkileg teljesen tönkre mentem.Már elkezdtem új helyen dolgozni,de még rosszul vagyok. Ugyanúgy,ahogy eddig. Sok idő kell, amíg jobb lesz ?
Azt hittem az új munkahely jobb kedvet hoz,és gyógyulást.
De nem vagyok jobban. Ugyanúgy Depressziós,és pánikos vagyok,mint az előző munkahelyemen. Sok idő amíg jobban leszek?
Ha nem tudod a depressziód okát, akkor változtatni sem tudsz rajta, tipikus csöbörből vödörbe eset.
Ne csak munkahelyet változtass, hanem magadon is próbálj változtatni: mi okoz neked örömöt? Vagy mi az, ami különösen deprimál téged? Akkor legalább azt tudnád kerülni...
Amúgy fordulj pszichológushoz, sportolj, változtass az étkezéseden, igyál több vizet, hogy minden nap meglegyen a legalább két liter, de inkább három, kerüld alkoholt, lélegezz mélyeket, sportolj és máris meglátod a különbséget!
Talán a legnagyobb baj hogy előző munkahelyemen teljesen egyedül voltam.
Itt is ,majdnem. Egy ügyfélszolgálati irodán vagyok de napi kb 3-4 ember jön be.
Tehát itt is csak ülök magamnak. Egyedül is élek.
Talán innen ered, nem tudom.
Nem.
Csak nyugtatót kaptam,orvos szerint még nem olyan rossz a helyzet hogy gyógyszer kellene.
Két hetente egy órát beszélünk. Bár most az utolsó óta sokat romlottam,holnap megyek hozzá.
Szerintem kiakad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!