La Sportiva Skwama?
A La Sportiva Skwama nagyon jó választás lehet a teremben történő boulderezéshez. A cipő anyaga szintetikus, ami lehetővé teszi a cipő könnyű tisztítását, és hosszabb élettartamát is biztosítja.
Az, hogy mennyire tartós a cipő, az nagyban függ attól, hogy milyen intenzitással használják. Általában a boulderezési cipők élettartama akár egy évtől két évig is tarthat, de ennek nagyban függ attól, hogy mennyit és milyen intenzitással használják őket.
A La Sportiva Skwama esetében általában ajánlott egy mérettel kisebb cipőt venni a tényleges méretünknél. Azonban a cipők méretei és az egyéni lábméretek eltérései miatt célszerű először az üzletben kipróbálni a cipőt, mielőtt megvásárolnánk. Az üzletekben általában kérhetünk tanácsot a cipő méretével kapcsolatban is.
Az első válaszolónak teljesen igaza van.👍 A versenytársaim közül, akik a dobogón szoktak állni vagy legrosszabb esetben 4. helyen, rajtuk is Skwama-t szoktam látni. Én csak ajánlani tudom. Főleg a terembe.
Üdv:Egy válogatott kerettag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!