Fekete László tényleg a világ legerősebb embere, vagy ő egy sarlatán?
6:
Ez mondjuk csak részigazság, mert előtte nyert európa legerősebb embere versenyen, illetve világ legerősebb embere egyes fordulóit is nyerte, de sorozatot nem nyert egyrt sem. Ezeket nem ő rendezte, az már utána volt.
Sarlatán egyértelműen. Soha nem nyert még egy országos bajnokságot sem. Ő a médiában kinevezte magát a legerősebbnek.
#7. Pontosítanék: Európa legerősebb embere versenyt is ő szervezte és ő hívott meg magánál gyengébbeket mint mindig. A youtube csatornáján "strongman academy" el is szólja magát az egyik videóban: "csak azért hívtam meg, mert tudtam róla, hogy nem tud 200 kilós golyót emelni, én meg tudok"... VB. selejtezőt sem nyert soha, elmondja ezt is az egyik videójában. Jókötésű kézilabdás volt, és valaki felkérte hogy kezdjen bele ebbe a sportba, aztán mikor belekezdett egyedüliként, őt küldték a vb-re.
Strongman avademy oldalán fent van a pályafutása összes versenye. Azokon kívül amiket ő rendezett és ő hívott meg magánál gyengébbeket, nem nyert soha egyetlen erősember versenyt sem. Nézd végig a videókat ha nem hiszed.
Az ő és a Miklós világcsúcsai meg mind bemondásra mentek. Egyiknél sem volt se mérlegelés, se hivatalos bírók/bizottság a rekordbizottságtól. Csak rámondták az eszközre, hogy ennyi kiló... Lásd: rekordok napja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!