A Rivotril elégetése vagy a WC-n való lehúzása károsabb a környezetre?
Figyelt kérdés
2022. febr. 12. 17:38
1/12 anonim válasza:
Minek tennel ilyet, mikor a gyogyszertarban le lehet adni barmilyen lejart vagy feleslegesse valt gyogyszert?
2/12 A kérdező kommentje:
Az gyanús.
2022. febr. 12. 17:58
3/12 anonim válasza:
Tedd bele pet palackba, és dobd a kukába.
4/12 anonim válasza:
Ha csak szigorúan a kérdésre válaszolok, szerintem az elégetése kevesebb környezeti kárt okoz hosszabb távon, de nem ajánlanám semmiképp.
5/12 anonim válasza:
"Az gyanús."
Kinek? Milyen értelemben? Ez miért zavar téged?
Tényleg a gyógyszertár a legjobb megoldás. Nem muszáj a gyógyszerésznek odaadni, hogy "tessék hoztam vissza három doboz Rivotrilt", a gyógyszertárakban vannak (vagy legalábbis amennyire én tudom, lenniük kell) kihelyezett gyűjtőedényeknek, amikbe a betegek bedobálhatják a gyógyszerhulladékukat. Ha oda dobod be, senki nem fogja látni, hogy mit dobtál ki, nem lesz gyanús (bármit jelentsen is ez).
6/12 anonim válasza:
#2 (Kerdezo): ez a kommented a legfobb jele annak, hogy szukseged lenne a cuccra.
7/12 A kérdező kommentje:
Vannak ilyen dobozok, de szembe lakom a patikával.
2022. febr. 12. 21:49
9/12 anonim válasza:
Mindkettő káros. Add át nekem, majd én elintézem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!