A magasságom miatt nem vágtázhatok? Van ilyen? :O?
Figyelt kérdés
Azt mondta az edzőm, hogy azért nem vágtázhatok, mert még túl kicsi vagyok, úgy értem magasságba. Van értelme annak,hogy a magassághoz kössék a vágtát. Szerintem hülyeség. 155 cm. vok.
itt lovagolok:
2010. szept. 5. 10:49
1/5 A kérdező kommentje:
a 2. mondat végén kérdőjel van bocs
2010. szept. 5. 10:51
2/5 anonim válasza:
Szerintem ez egy jó nagy hülyeség.Gondolj a zsokékra,vagy akár a kisgyerekekre!A zsokék-most nem akarok hülyeséget írni-de max olyan 165 cm körül lehetnek.Ha magasságkorlátozás van,az inkább felfelé és a zsokékra érvényes.Ha esetleg van valamilyen egészségügyi problémád,azért lehet,hogy nem ajánlja a vágtázást-de ha minden oké,vágtázz nyugodtan,a világ egyik legcsodálatosabb élménye!Ha pedig az edző nem okés,hagyd a sunyiba,keress egy jobb helyet!
3/5 A kérdező kommentje:
aha :|
2010. szept. 7. 20:25
4/5 edi0617 válasza:
Ekkorha hülyeséget még életemben nem hallottam.Ez csak kifogás szerintes más miatt nem akarja,hogy vágtázz.
5/5 A kérdező kommentje:
ó nagyon fasza... :( :'( :@ -.-"
2010. szept. 10. 17:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!