Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Melyik a jobb zsírégető kombó?

Melyik a jobb zsírégető kombó?

Figyelt kérdés

1. Adipokill+L-karnitin

2. L-karnitin+koffein+fekete ribizli kivonat+zöldtea (a filteres)

3. Fat burner thermogenic+ L-karnitin

Még van 5hét a szálkásításból, heti 4szer súlyzós edzés van és 4-5kardiózás. Mostanában egy óra. Heti 4kardió a gyaloglás, néha HIIT, de néha 5ször kardiózok ami: 1km úszás, vagy 2-3km futás ilyesmi.

93kg vagyok, 111kg voltam mikor kezdtem. Jelenleg olyan 1700kcal a napi bevitelem, a ch az olyan 110g körül van, a fehérje 270-280g körül, aminek a 40%-a tápkiegből megy. Szedek még glutamint, No fokozót (N.O.V.A.), de valamikor attackot szedem edzés előtt, emrt erőt is ad. Aztán még: C-1000 (napi 2, szóval 2g c vitamin) +2szem Calcium-magnesium+ 1db Daily Vita-Min. BCAA-t is venni szeretnék erre az 5hétre.

Vélemény? Jah, tegnap mell+bicepszet edzettem, a mellezésnél pedig tricszetteket csináltam, eléggé kikészített. Sokan leírják, de nekem nagyon bejött! Sokkal "sűrűbbnek" érzem a mellemet, vagy nem tudom. Vélemény? Vagy maradjon a sima sorozat és a szuperszett?

2010. szept. 4. 14:00
 1/1 anonim ***** válasza:

A 3. nekem szimpatikus bár a termog zsírégetők közül nem tudom melyik az amelyik tényleg jó de ha ezt megfejeled koffeinnel az biztos hatásos lesz

Jónak tűnik az egész de a sok vitamin helyett sztem vegyél 1 multi prot és azzal meg van oldva.

BCAA-t mindenképpen vegyél

Az edzésed pedig ha így jött be akkor így csináld és ne másokra hallgass

2010. szept. 5. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!