Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Normális az, ha egy 2 órás...

Normális az, ha egy 2 órás küzdősport edzésből kb másfél óra erőnlét?

Figyelt kérdés
Ez szép és jó, de nem azért fizetek, hogy medicinlabdákat meg gumikat dobáljak. Ezt otthon is tudom csinalni

2021. okt. 21. 16:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
47%
Sztem nem normalis.. en boxoltam evekig de altalaban volt 15p bemelegites, felora zsak (kozbe egyesevel leiskolazott minket az edzo) aztan kesztyuzes es levezetes. Eronlet nem is volt minden nap (mondjuk en gyurtam amugy is mikor nem volt box).. futas is csak heti 1x kb.. es hat pl a Madar is odajart.. szval nem egy noname hely. A judorol fogalmam sincs..
2021. okt. 21. 19:13
 12/18 anonim ***** válasza:
23%
Hogy miért fizetsz, az a te dolgod, ha nem tetszik, átmehetsz máshová vagy abbahagyhatod, Szerintem viszont tök jó dolog, hogy baromi erős leszel jó állóképességgel, ez mindenben csak az előnyödre válik majd. Minden edzésből ennyit szentelnek a kondinak, vagy hogy van? Nem írtad, milyen küzdősport, kíváncsi lettem.
2021. okt. 21. 20:54
 13/18 A kérdező kommentje:

Igen, minden edzésen.

Jártam én is másféle edzésre, de ott úgy volt, hogy a másfél óra edzésből tényleg max a végén volt 10 perc erőnlét, az se mindig. Ott úgy voltak vele, hogy oldjuk meg otthon mi magunk, de az edzés a technikázásra meg a sparringra van.

Ezért furcsa nekem itt, hogy ennyire túlsúlyban van az erőnlét.

2021. okt. 21. 20:58
 14/18 anonim ***** válasza:
42%
Ha ennyire bajod van a box eronlettel mit csinalnal egy birko edzesen? Ott meg meg negyed annyi ido alatt lenne veged.
2021. okt. 23. 17:58
 15/18 A kérdező kommentje:

Nem az erőnléttel van bajom. De az erőnlét pont hogy kutya füle a sparringhoz képest.. Kényelmesebb medicinlabdákat dobálni, mint sparringolni.

szóval nem értem mi a bajotok.

2021. okt. 23. 18:43
 16/18 anonim ***** válasza:

Mindenki csak kérdez, de nem válaszol!

🤣🤣🤣

Szóval judozol trollinnyó? Akkor van neked közöd a judohoz, mikor én fogom elkészíteni Ramsay legjobb fogását.

Be tudnál mutatni egy jóképességű tani otoshit vagy egy soto makikomit???

Inkább valóban kéne menned edzésre az itt trollkodás helyett...egy 9. kyus belecsomagolna a tatamiba fiam.

2021. okt. 24. 08:34
 17/18 A kérdező kommentje:
Nem tudnèk bemutatni, pont azért mert labdákat dobálunk a gyakorlás helyett
2021. okt. 24. 11:48
 18/18 anonim ***** válasza:
De eronlet fizikum nelkul nem mukodik semmilyen kuzdosport. Legyen az thai box-box, judo birkozas meg aztan megugyse. Hiaba tudsz baromi jo kombokat leutni a boxba ha fel perc alatt kikopod a tudodet, testharc az meg aztan vegkepp ero allokepesseg centrikus. Minden kuzdosport alapja az ero allokepesseg, aztan arra lehet epitkezni. Szerintem..
2021. okt. 25. 00:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!