Normális az, ha egy 2 órás küzdősport edzésből kb másfél óra erőnlét?
Fontosabb a technikánál?
Elég bena vagyok még, inkább gyakorolnék, mint traktorgumit forgatnék
Leírtam az első válaszban hogy működik. Mit fűzzünk hozzá?
Bemennél egy ringbe 1 perc után szúrna az oldalad
Nézzél egy egy profi meccset, utolsó menetekben hogy ki vannak ők is. Na nekik van úgy 39x akkora állóképességük mint neked.
Ha a kérdés nem egy troll kamu, akkor egy óriási piros pont az egyesületnek, ahová jársz. Végre egy hely, ahol 2 teljes óra egy tréning és ahol ennyi időt szentelnek a funkcionális erőnlét/állóképesség fejlesztésének, szakmai módszerekkel. Gondolom nem fogod megnevezni a klubot (pláne, ha a kérdés kitalált), pedig jó lenne tudni, hol vannak még ilyen "oldschool boxing" edzések.
Egyébként meg ha ennyire elégedetlen vagy, akkor ne járj oda. Járhatsz salsázni is, zumbázni is, spinningezni is, vagy játszhatsz a szobádban a Minecrafttal is, nem kell mindenkinek sportolni. Nem mindenkinek való az ilyesmi. Nyugodtan dobálj akkor otthon medicinlabdát, nyugodtan forgass otthon traktorgumit, nem neked való a küzdősport.
Ez nem boksz.
Judo
Ne etessétek már, bakker.
Komolyan, nem hiszem el. Vinnyogtok hogy trollkérdéseket írogat ki, közben ti etetitek folyamatosan.
Tudod, mit bakker jól teszed hogy ilyeneket írsz ki, írj ki mindennap minél több trollkérdést, meg is érdemlik.
Kérlek, írj ki a wing tsunnal kapcsolatban is valami trollkérdést.
Utána, 20 perc múlva pedig a karatéval.
Igen, ezt én is támogatom. Meg megint legyen az, hogy mindig más embernek, más neműnek, más korúnak, mást küzdősportot űzőnek, teljesen más személyiségnek adod ki magad, néha már bűncselekményi szintig, hogy ezzel hergeld a kommentelőket, ha már más örömöd nincs az életben!
Nagyon várom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!