Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Normális az, ha egy 2 órás...

Normális az, ha egy 2 órás küzdősport edzésből kb másfél óra erőnlét?

Figyelt kérdés
Ez szép és jó, de nem azért fizetek, hogy medicinlabdákat meg gumikat dobáljak. Ezt otthon is tudom csinalni

2021. okt. 21. 16:18
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Egy éles box meccsen 1,5 perc alatt kiköpnéd a tudődet emgfelelő állóképesség nélkül, amit pedig az edzéssel szerzel meg
2021. okt. 21. 16:29
 2/18 A kérdező kommentje:

Fontosabb a technikánál?

Elég bena vagyok még, inkább gyakorolnék, mint traktorgumit forgatnék

2021. okt. 21. 16:56
 3/18 anonim ***** válasza:

Leírtam az első válaszban hogy működik. Mit fűzzünk hozzá?

Bemennél egy ringbe 1 perc után szúrna az oldalad

Nézzél egy egy profi meccset, utolsó menetekben hogy ki vannak ők is. Na nekik van úgy 39x akkora állóképességük mint neked.

2021. okt. 21. 17:11
 4/18 anonim ***** válasza:

Ha a kérdés nem egy troll kamu, akkor egy óriási piros pont az egyesületnek, ahová jársz. Végre egy hely, ahol 2 teljes óra egy tréning és ahol ennyi időt szentelnek a funkcionális erőnlét/állóképesség fejlesztésének, szakmai módszerekkel. Gondolom nem fogod megnevezni a klubot (pláne, ha a kérdés kitalált), pedig jó lenne tudni, hol vannak még ilyen "oldschool boxing" edzések.

Egyébként meg ha ennyire elégedetlen vagy, akkor ne járj oda. Járhatsz salsázni is, zumbázni is, spinningezni is, vagy játszhatsz a szobádban a Minecrafttal is, nem kell mindenkinek sportolni. Nem mindenkinek való az ilyesmi. Nyugodtan dobálj akkor otthon medicinlabdát, nyugodtan forgass otthon traktorgumit, nem neked való a küzdősport.

2021. okt. 21. 17:26
 5/18 A kérdező kommentje:

Ez nem boksz.

Judo

2021. okt. 21. 17:31
 6/18 A kérdező kommentje:
Csak azt mondtam, hogy inkább bunyóznék mint medicinlabdáznék, azért járok, hogy bunyózni tanuljak
2021. okt. 21. 17:32
 7/18 anonim ***** válasza:

Ne etessétek már, bakker.

Komolyan, nem hiszem el. Vinnyogtok hogy trollkérdéseket írogat ki, közben ti etetitek folyamatosan.

Tudod, mit bakker jól teszed hogy ilyeneket írsz ki, írj ki mindennap minél több trollkérdést, meg is érdemlik.

2021. okt. 21. 17:32
 8/18 anonim ***** válasza:

Kérlek, írj ki a wing tsunnal kapcsolatban is valami trollkérdést.

Utána, 20 perc múlva pedig a karatéval.

2021. okt. 21. 17:34
 9/18 anonim ***** válasza:
51%

Igen, ezt én is támogatom. Meg megint legyen az, hogy mindig más embernek, más neműnek, más korúnak, mást küzdősportot űzőnek, teljesen más személyiségnek adod ki magad, néha már bűncselekményi szintig, hogy ezzel hergeld a kommentelőket, ha már más örömöd nincs az életben!

Nagyon várom!

2021. okt. 21. 17:37
 10/18 A kérdező kommentje:
Nem értem mi a bajotok van, csak azt kérdeztem miért van ennyire túlsúlyban az erőnlét a technika gyakorlásához képest.
2021. okt. 21. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!