SzAD kérdése:
A Tandemfly.hu-ról van másnak is rossz tapasztalata? Modortalan volt Zoltán? Indokolatlanul elküldött hosszas várakozást követően? Poros, gazos helyre hívott álmaid repülésére?
Figyelt kérdés
Siklóernyőzést fizettem ki még tavaly a feleségem részére ajándékként. 2x utaztunk potyára több órát a "helyszínekre" amelyből az utolsó egy okádék poros gazos terület volt. A "pilóta" nem köszönt, és modortalan volt. Több óra várakozást követően az első alkalommal közölte, hogy mégsem jó a szél. A második alkalommal pedig miután a futás közben elesett az előtte futó kuncsafttal akinek horzsolásai lettek közölte a még várakozó 2 emberrel, hogy a naplementés estig tartó repülés most véget ért. A stílusa bicskanyitogató volt. Feleségem csalódott kérésére csak annyit mondott, hogy ez van. Talán legközelebb...
Nézzétek meg, hogy sehol nem találtok olyan felületet ahol értékelni lehet az embert. Gondolom nem véletlenül.
2021. jún. 19. 09:04
1/1 anonim válasza:
A siklóernyőzés szorosan időjáráshoz kötött, így előfordulhat, hogy nehezen kaptok időpontot vagy potyára elhívnak és közben változik az időjárás és le kell fújni a repülést aznapra. Az elesésről meg annyit gondolok, hogy aki tandemrepülés szolgáltatást csinál az fixen profi lehet, úgyhogy nem kell aggódni szerintem, viszont a lónak is négy lába van mégis…. A tandemesnek is 4 lába van csak két külön testben ami össze van kötve egymáshoz. Sosem tandemeztem, de képzelem hogy rohadt nehéz lehet kivitelezni. A modor persze egyén kérdése az persze adhat okot panaszra, az előbbiek viszont véleményem szerint nem. Ez nem egy egyszerű szolgáltatás mint a fodrászat vagy mint egy beltéri trambulin kibérlése. Ez keményen függ az elemektől, az adott tandem utastól és gondolom sok minden más technikai dologtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!