Véleményetek Michelisz Norbertről?
Szerintem Wéber szinten kommentált,és Ő is nagyon Szújóra hagyja a dolgot, például ha csata,előzés van akkor kuss van mert csak a Szújó ordít :)
Nem rossz komenntátor. És kíváló versenyző
Kedves kérdező, ha te Norbi képességeit nem ismered el, akkor nem is értem, h hol élsz. Fantasztikus tehetség, ezzel a Hondával olyat tesz, amit senki nem várt, és egy olyan szerény, normális fiú, hogy csak kedvelni lehet.
Lehet, h nem a legjobb kommentátor, de okos dolgokat mond.
Nagyon normálisnak tűnik a személyisége. Nekem tetszett az is ahogy kommentált, de azt már nem értem hogy mért hasonlítod Mezeihez, Mezei nem nagyon volt képbe az f1-et illetően állandóan hülyeségeket beszélt.
Szerintem a Palik-Czollner páros után a Szujó-Wéber páros az eddigi legjobb.
És Michelisz nyilván nagy tehetség, ha nem így lenne akkor nem került volna be a túrató-világbajnokságba.
De szintén nagy tehetség a magyaroknak Kiss Pál Tamás(Autó GP) vagy Kiss Norbert.(ETCC, European Truck Racing)
Ők hárman nagy szériákban versenyeznek amire magyarként büszkék lehetünk.
Kiss Pál Tamás szerintem sokkal jobb Michelisznél.
Kommentátorokban nagyon igazad van de nekem jobban tetszene egy Wéber/Czollner esetleg Wéber/Palik kettős. Zoli is jó, csak olyan furcsa :D
Szerintem jól kommentált sőt néha jobban mint Wéber. Mivel ugye Wéber soha nem foglal állást, neki minden versenybaleset (főleg ha Vettel belerohan Buttonba)...
A versenyzői képességeit meg nem értem miért hasonlítod Forma-1-es pilótákéhoz meg Kiss Pál Tamáshoz. Michelisz túraautóban versenyez (legjobb Hondásként) Kiss Pál Tamás pedig formaautóban.
És hát szerinted Schumacher is egy gyenge pilóta mivel mikor visszatért nem volt harcban a VB-ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!