Szerintetek Czollner Gyula lesz még F1 kommentátor? Szerintem jobb lenne egy Czollner-Wéber páros, mint a Szujó-Wéber.
Figyelt kérdés
2014. nov. 29. 23:06
1/4 anonim válasza:
Nem hiszem, esetleg ha visszavásárolja az RTL a közvetítési jogokat.
Egyébként ha "visszatérne" szerintem Szujó-Czollner legyen.
2/4 anonim válasza:
Wéber, Czollner vagy akár Michelisz Norbi remek szakértők, de nem profi tévések mint Szujó. Kell egy ilyen ember, aki végig tudja pofázni a két órát, terelni a beszélgetést és jól tud reagálni a váratlan helyzetekre.
3/4 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik így ahogy van, az m1 nagyon jól közvetíti az F1-et, tényleg megtesznek mindent azért hogy élvezhetőbb legyen pl.:boxutca online, Kiss Pál Tamás, Kiss Norbert, Michelisz Norbert mint szakértők meghívása, Bobák Róbert kapcsolása a futamok után, aktív facebook oldal stb.
Nekem se Palik se Czollner nem hiányzik, az egy korszak volt ami már lezárult, ezt elkel fogadni.
4/4 anonim válasza:
Utolsó vagyok, még annyit szeretnék hozzá tenni, hogy nekem nagyon tetszik az amikor Szujó személyes élményeket tud mondani az F1-ről, szerintem ezek is érdekesebbé teszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!