Most csinalom az AFF ejtőernyős képzést. Szeretem az ejtőernyőzést, a siklást, a kilátást, a zuhanást, a szabadságot ... mindent ... <3 De felszállás után - kiugrásig teljesen kész vagyok! Hogy küzdjem ezt le ?
Egyszerűen egy rettegő érzés tör rám! Félek ... abban a 12-14 percben, még elérjük a 4000 m , úgy érzem, hogy soha többé nem akarom ezt ... még a gép ajtóban is ez van benne, a szívem a torkomban, a tekintetem, mint akit b@szni visznek ... :) :) Majd kiugrás után elmúlik minden, és élvezem ... nyitom az ernyőt, a siklást élvezem .. .stb stb ...
Aki ejtőernyős itt mit mondd ? Normális érzések ezek bennem ? Hogy tudom leküzdeni ezt ? Hogy a felutat is élvezzem, vagy legalább is ne legyen halál félelmem ?!
Köszi a válaszokat!
Szia! Már 100 ugrás felett járok .... nos izgalom még mindig van, de félelem talán már nincs. Néha szinte természetesnek érzem, amikor kilépek a gépből :P :) Az AFF után rövid időn belül ugorj 20-30 at, az ad egy jó alapot, és sztem 50-60 ugrás környékén elkezded majd élvezni, és nem rettegni! :)
Hol csinálod az AFF et ? Börgönd - VTFS, Verebes esetleg ? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!