Gördeszka Varial kickflip probléma.?
Figyelt kérdés
az elmúlt 4 hónapban gyakorlom a varial kickflippet, rengeteg probléma megoldásán vagyok túl a trükkel kapcsolatban, de van egy utolsó hiba amin egyszerűen nem tudok túl lépni, nem tudom megoldani akármit próbálok, így ide fordultam hátha van olyan aki hasonló problémával küszködött vagy csak van tanácsa, szóval a probléma az volna hogy tök jól kipörög rá is érkezek 2 lábbal meg minden de landolás után egyszerűen leesek előre mintha úgy érkeznék hogy előre dőlök és muszáj lelépjek vagy nem tudom pontosan de valami ilyesmi, valakinek ötlet?2021. márc. 30. 17:09
1/1 anonim válasza:
Talán rossz helyen van a súlypont? Nem tudom azt a trükköt de bontsd szét részekre hogy külön gyakorlod stb. Vagy nézz videókat főleg olyat amibe slow-moban van a trükk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!