Mi lehet a probléma a gördeszka kerekeimmel? (link)
Figyelt kérdés
Mai nap érkezett meg a legelső gördeszkám és még nem volt használva, gondoltam rá hogy csak bejáratás kérdése meg minden, de mivel az egyik jól és simán forog a többi meg zajos és hamarabb megáll sokkal mint a másik, igen tudom hogy a csavarokat lazítani kell egy minimálisat, amit meg is tettem szóval ez a probléma nem áll fent. Mit gondoltok mi lehet a probléma vagy mit csinálhatnék ellene?
https://www.youtube.com/watch?v=5DxJpvTO1oQ
2020. okt. 13. 22:34
1/3 Fa_ember16 válasza:
Szerintem rossz a csapágy. Ha bezsírozod szilikon zsírral,vagy valami ipari zsírral és még utana se jó,akkor új csapágy kell. (Lehet olaj is,nem csak zsír) hiába lazítod meg a csavarokat,attól még nem lessz a kerék jobb szereld le mind 4 kereket és aztán szedd ki a csapágyakat. Görgesd meg hogy lásd hogy tényleg azzal van e a probléma.ha nem azzal,akkor így interneten keresztűl nem tudom megmondani.sajnos még énmagam is új vagyok a gördeszkázáshoz de szerelni viszont tudok.:)
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, igen erre én is gondoltam de az az érdekes hogyha leveszem bármelyik kereket úgy semmilyen hangja nincs sima az egész, szimplán csak megáll nagyon hamar (legalább is videókhoz hasonlítva hamar) lehetséges hogy csapágy csere lesz belőle, de még előtte mindenképp kipróbálom amit írtál.
2020. okt. 16. 19:02
3/3 Fa_ember16 válasza:
Igazából nekem is van ijen,hogy amikor megpörgetem akkor hamar megáll,de viszont amikor meg megyek velle akkor meg nincs ebből gond.lehet hogy ha majd mész vele akkor nem is lehet észre venni hogy nem gurul ojan simán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!