Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Gördeszkások, tippek?

Gördeszkások, tippek?

Figyelt kérdés
Régebben kb. 6 éves koromban óvodában elkezdtünk akkori barátommal gördeszkázni. Sosem rendszeresen de azért deszkáztam. És most kb 9 év kihagyás után elkezdtem újra és azt vettem észre, hogy régebbről elég furán szoktam meg, úgy lököm magam, hogy a jobb lábam van elöl és akkor logikusan a balnak kéne hogy a hátsó legyen. Csakhogy amikor bármi mást csinálok akkor a bal az első lábam. (nem mongo a push-om) Szóval valahogy úgy néz ki a dolog, hogy jobb láb elöl bal lábbal lököm magam, mikor abbahagyom a lökést gyorsan ugrok egyet a deszkán, hogy megcseréljem a lábakat és úgy csinálok mindent, ollie stb. Mivel jobb lábas vagyok mindig azt teszem előre amikor elindulok de amikor bármi mást kell csinálni akkor ha a bal lábam van hátul egyből elesnék szóval azt teszem előre mindennél kivéve hajtásnál. Már elég szabályosan megy pl az ollie, és szeretnék is fejlődni de akkor vagy át kéne szoknom goofyra a hajtás miatt, vagy regular hajtásra azért mert minden mást regularban szoktam meg. De a regular hajtást próbálgatom mostanában de nagyon kényelmetlen meg minden és átszokni meg olyan lenne goofyra mintha mindent újra kezdenék és a goofy is nagyon kényelmetlen, de így meg mégse maradhatok ha komolyan akarok gördeszkézni mert ez egy elég nagy hátrány, hogy ugrálgatok a deszkán váltáskor. tppek(kérdőjel ha engedné)

2020. szept. 29. 19:27
 1/1 anonim válasza:

Jobb vagy bal lábas vagy?

Ha jobb:

A deszka bal oldalára állsz a jobblábad felteszek a deszka VÉGÉRE a csavarok elé. Utánna a bal lábaddal lököd magad, ha eléred a sebességet felszálsz. Ha nem kényelmes a előrébb/hátrább rakhatod a lábad.

Ha ballábas vagy akkor ugyan es csak fordítva

Jobb oldalon állsz balláb a deszkán jobbal lököd

2020. okt. 23. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!