Gördeszka probléma valaki segítene?
Figyelt kérdés
Még 1 éve vettem egy gördeszkát a hervisben 6000-ért hotwheels-es abba hagytam a deszkázást és újra elkezdtem de valamiért sehogy se kanyarodik már akkor se kanyarodott csak magától picit húz balra. Ilyenkor mi a teendő hogy kanyarodjon ha kell le fényképezem.2014. júl. 12. 20:10
1/4 Beniy válasza:
Vegyél egy normális deszkát. Ezeknek a "gördeszkáknak" csak a lehető legolcsóbb anyagokból vannak az alkatrészeik, és kb. arra jó, hogy az ember álljon rajta. Azoknak a deszkák függőjében valami hihetetlenül kemény pogácsák vannak, és ha lelazítanád, akkor valószínűleg lötyögne az egész. (eredetileg így kéne egy normális gördeszkán állítani a fordulékonyságot) A másik, hogy nem csak hogy lötyögne, de valószínűleg még fordulni se fordulna normálisan, mert egyszerűen nem arra van tervezve, hogy működjön. A másik amiért érdemes elfelejteni, hogy iszonyat nehéz egy rendes 7 rétegű kanadai juharból készült deszkához képest. Ezek általában 9 réteg "kínai juharból" készülnek. Iszonyat kellemetlen, ha komolyabban akarod csinálni. Ha van még esetleg kérdésed ezzel kapcsolatban, akkor írj. :)
2/4 A kérdező kommentje:
Most meg néztem a kerekeket valamelyik lassabban is forog lehet ezért húz pl balra?
2014. júl. 13. 22:19
3/4 Beniy válasza:
Nem valószínű, hogy azért. Ha rajta állsz, akkor nincs nagy jelentősége. Viszont higgy nekem, hogy egy ilyen deszkával nem fogsz tudni mást csinálni, csak szenvedni.
4/4 A kérdező kommentje:
Legalább élvezettel fogom baltával félbevágni ha felidegesít :DD
2014. júl. 15. 21:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!