Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Szerintetek jot tesz e ha 12...

Szerintetek jot tesz e ha 12 evesen konditerembe járok?

Figyelt kérdés
12/F
2010. aug. 17. 13:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Lehet hamar meg fogja unni de akkor sem edzhet úgy mint mi. Azzal még várnia kell de attól elmehet terembe még.
2010. aug. 17. 13:52
 12/17 anonim ***** válasza:

Gépeken szerintem simán nyomhatja, meg lehúzás, húzódzkodás, tolóckodás ilyesmi is mehet meg kézi súlyzók olyan súllyal, amit bír, és fejlődik is tőle, guggolást, fekvenyomást kisebb súlyokkal végezd, szedj mellé kalciumot, vagy valami jó vitamin plusz ásványi anyag komplexet, és nem lesz gáz.

Amúgy szerintem kevésbé káros, ha testépít, mellette ideálisan kajál, bevisz egy csomó vitamint plusz egyéb cuccokat, mintha csokival tömné magát 24/7 és a COD,CS, WOW előtt rohadna.

És nem utolsó sorban 14-15 évesen minden kiscsaj vele akarja majd megdugatni magát :)

2010. aug. 17. 14:12
 13/17 anonim ***** válasza:
Bárcsak 12 éves koromban kezdtem volna el én is.
2010. aug. 18. 14:56
 14/17 anonim ***** válasza:
Van egy ismerősöm aki kb 12 éves korába kezdte, szó mi szó, csupa izom, de úgy tönkre van menve mindene hogy tesiznie se lehet...
2010. aug. 18. 16:49
 15/17 anonim ***** válasza:
Én nem ajánlanám, mivel még növésben vagy és fejlődsz. De a szüleid jobban tudják...
2010. aug. 21. 13:34
 16/17 anonim ***** válasza:
hát a szülők azok akik általában lószart sem tudnak az egészről
2010. aug. 21. 20:54
 17/17 A kérdező kommentje:
a 3. válaszolónak mondanám elég izmos vok am 4 éve kézizek országos1. vagyunk a korosztályunkban és húst hússal eszek!!!
2010. nov. 3. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!